Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

ADP a început curăţenia de primăvară

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 462

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Februarie_2559_Clipboard15.jpgProfitând de vremea frumoasă de afară, ADP Câmpulung a început lucrările de curăţenie şi igienizare a spaţiilor publice, străzi, trotuare, parcuri, scuaruri, spaţii verzi, locuri de joacă, grădinile blocurilor. Pe lângă acestea, lucrătorii de la ADP adună de pe străzi şi trotuare materialul antiderapant folosit acum câteva săptămâni, când a nins.

În cartiere au fost toaletaţi pomii, s-au greblat spaţiile cu iarbă, inclusiv dintre blocuri, au fost tăiaţi lăstarii gardurilor vii şi au fost ridicate mai multe remorci de tractor cu resturi vegetale. Dacă timpul o va permite, va fi curăţat tot ceea ce înseamnă domeniul public. Cu toate că, până acum, putem spune că nu a fost iarnă, doar câteva zile cu fulguială şi polei, pe străzi s-a acţionat cu antiderapant, în principal, pe cele în pantă, inclusiv pe podurile peste Râul Târgului. Pentru că mai mult a plouat, sarea şi nisipul s-au transformat într-un strat gros de mâl, mizeria ajungând inclusiv în casele câmpulungenilor, cărată pe tălpi. Mizeria formată pe trotuare şi pe partea carosabilă, în principal, pe poduri, a fost curăţată, săptămâna aceasta, de ADP-işti. Curăţarea de antiderapant va fi extinsă pe toate străzile, asta dacă temperaturile vor permite celor de la salubritate să lucreze.

Isabela FILIP

The most visited gambling websites in The UK