Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Leau se promovează cu 4.200 de lei, bani publici, într-o gazetă de la Bascov

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 413

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Februarie_2558_Clipboard19.jpgVasile Leau plăteşte 4.200 lei pentru promovarea comunei, dar şi a sa ca primar, căci pozele primarilor însoţesc textele laudative din publicaţia argeşeană contractată. Răsfoind paginile gazetei, am sesizat în fiecare an prezenţa majorităţii primarilor din Muscel printre beneficiarii materialelor elogioase plătite din banii cetăţenilor. 

Pe 26 ianuarie 2021, Leau a hotărât să continue colaborarea cu revista de la Bascov, „Viaţa satului argeşean”, deţinută de firma Media Set Image SRL, care îi face reclamă astfel: „Revista „Viaţa satului argeşean” oferă spaţiu pentru promovarea activităţilor administraţiilor locale din mediul rural, promovarea iniţiativelor investiţionale (...), promovarea programelor cu finanţare europeană destinate agricultorilor din România sau unităţilor administrativ teritoriale, promovarea sărbătorilor săteşti, informarea cetăţenilor cu privire la toate acestea. Tarifele sunt per apariţie lunară. Suma include documentarea la faţa locului, redactarea articolelor, machetarea, tipărirea, precum şi 100 de exemplare din publicaţie, exemplare care vor fi livrate la adresa beneficiarului. Abonamentul lunar este de 350 lei, contract pe termen de 12 luni.” 

Cum reclama pe care şi-au asigurat-o autorităţile de la Boteni este suportată din taxele şi impozitele cetăţenilor, primarul Leau n-a pregetat să înnoiască angajamentul într-o perioadă de pandemie, în care evenimentele cu public vor lipsi, fără îndoială, la fel ca în 2020. Greu de crezut că, la vară, se vor relua Zilele Comunelor, ca să ai cu ce să te făleşti, contracost, în unele ziare. Iar lucrările, după cum am constatat din slaba activitate de contractare, nu prea justifică cei 4.200 lei, costul publicităţii pe 2021. Doar la o singură publicaţie. Însă în cazul lui Leau, care trece printr-un proces penal, în care figurează ca inculpat, alături de una dintre fiice, fiind judecat pentru infracţiuni de evaziune fiscală, înţelegem dorinţa de a fi prezentat consătenilor „nepătat”. M.B.

The most visited gambling websites in The UK