Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Elena Lasconi: „Am luat act de demisia arhitectului şef. Fac apel la profesioniştii în domeniu, din ţară şi din străinătate. Avem şansa să salvăm un oraş”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 569

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Februarie_2557_Clipboard16.jpg

După ce Victor Cătălin Ghiţă şi-a dat demisia, postul de arhitect şef al Primăriei Câmpulung va fi scos la concurs. Ţinând cont că a fost vacant aproape patru ani, între 2016 şi 2020, cu nenumărate încercări de a găsi un profesionist, primăriţa Elena Lasconi a lansat pe Facebook un mesaj, prin care anunţă vacantarea locului şi îi îndeamnă pe toţi cei cu pregătirea necesară să participe la concurs.

„Dacă eşti arhitect, pasionat de meseria ta, dar şi de România, ASTA-I ŞANSA! De mărţişor, cel mai probabil, vom demara procedura de ocupare a postului de arhitect şef al Municipiului Câmpulung. Astăzi am luat act de demisia actualului arhitect şef şi urmează vacantarea postului. Fac apel la toţi profesioniştii în domeniu din ţară şi din străinătate. Avem şansa să salvăm un oraş. Avem şansa să salvăm o bucăţică de Românie. Avem şansa să punem în valoare ceea ce ne-a oferit istoria. Câmpulung este cel mai frumos oraş din lume! E un diamant neşlefuit, dar pe care eu îl văd şi îl simt ca fiind de nepreţuit. Dacă şi tu simţi ca mine, acceptă această provocare! Dacă nu eşti arhitect, sunt sigură că ai în lista de prieteni cel puţin unul. Aşa că hai cu share! Aşteptăm CV-urile voastre la: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..”, a scris Elena Lasconi pe Facebook.

Postul de arhitect şef al Municipiului Câmpulung a fost vacant din 11 martie 2016, când arhitectul Dan Dumitrescu a plecat din această funcţie, până pe 10 ianuarie 2020, când Victor Cătălin Ghiţă a venit prin transfer de la Primăria Piteşti. Deci, Ghiţă a profesat la Câmpulung doar un an, mai puţin decât la Primăria Piteşti, unde a activat trei ani. Aşa cum a declarat, s-a mutat la Câmpulung pentru salariu, care este mai mare decât în capitala de judeţ.

Conform grilei salariale, arhitectul şef are un salariu de 10.417 lei, din care 10.070 lei este salariul de bază şi 347 lei, indemnizaţia de hrană, la care se adaugă şi 1.450 lei, valoarea voucherelor de vacanţă. Amalia MANOLE

The most visited gambling websites in The UK