Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primăriţa Lasconi a declarat război şi balcoanelor construite ilegal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 872

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Februarie_2557_Clipboard08.jpg

Întâlnite îndeosebi în cartierele mărginaşe ale oraşelor, balcoanele construite ilegal, la adăpostul indiferenţei autorităţilor locale, au devenit un fenomen din ce în ce mai des întâlnit în România. Realizate de locatari mai cu moţ, pentru mai mult spaţiu, fără autorizaţii de construcţie însă, aceste extensii ale blocurilor au devenit, în unele cazuri, adevărate noi apartamente. În plus, cele construite la etaj, în lipsa unor structuri de rezistenţă solide, sunt un real pericol pentru trecători, putându-se dărâma oricând!

Astfel de construcţii ilegale, care poluează vizual, oferind oraşului un aspect de mahala, sunt cu duiumul şi la Câmpulung, iar acum primarul Elena Lasconi le vrea demolate. „Balcoanele construite ilegal vor fi demolate! Nu voi semna nicio autorizaţie pentru construcţii ilegale executate pe domeniul public. Singurele balcoane care vor rămâne în picioare sunt cele aflate în aliniament cu cele de la etaj. Mai exact, cele de bun simţ. Unii proprietari s-au întins pe domeniul public cu încă un apartament. Nu mai merge. Gata. Poate că astăzi unii vor protesta, dar mâine vom vedea cu toţii că aşa este bine. Eu m-am săturat de improvizaţii, gropi, maidan, coteţe... Voi? Hai să facem un oraş frumos, cu zone verzi îngrijite, locuri de joacă, locuri de parcare civilizate, trotuare pe care să nu-ţi fie teamă să mergi!”, este apelul edilului şef pe pagina personală de Facebook. 

Amalia MANOLE

The most visited gambling websites in The UK