Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Angajaţii Prefecturii, spor COVID de 30%

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 268

 

 

Angajaţii prefecturilor din ţară, care au mers la serviciu în perioada pandemiei, primesc bani în plus, 30% din salariu de bază, potrivit legii, dacă au desfăşurat activităţi de combatere şi prevenire a epidemiei de COVID-19.

Potrivit prefectului Emanuel Soare, 41 de angajaţi ai Prefecturii Argeş, din aparat propriu, primesc un spor de 30 % din salariul de bază, pentru riscul de infectare COVID-19. Acest spor este prevăzut de OUG 131, emisă în luna august 2020. Asta deşi în cadrul instituţiei amintite sunt în schemă 88 de angajaţi, dacă ar fi să îi luăm în calcul pe colegii  lor de la Paşapoarte, Permise, Apostilă. Salariaţii care au primit sporul au fost selectaţi de şeful instituţiei, Emanuel Soare. „Fără prefect şi subprefect, sunt 41 de persoane.”, a răspuns  Emanuel Soare la întrebarea despre câte persoane beneficiază de acest spor la Prefectura Argeş. 

Dacă ordonanţa permite acest lucru, în baza unei propuneri a superiorului direct, vine întrebarea de ce nu primesc acest stimulent şi funcţionarii care au fost cei mai expuşi infectării, din birourile de la Permise şi Înmatriculări, unde, în perioada sărbătorilor au fost cozi interminabile?!

 

The most visited gambling websites in The UK