Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Fostul consilier judeţean PNL Valerian Jinga a intrat în Consiliul de la Mioarele după ce un coleg a murit de COVID

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2550_Clipboard16.jpgDupă ce un ales local a încetat din viaţă, Judecătoria Câmpulung a validat un alt consilier local la Mioarele, în locul lui.

Pe lista PNL Mioarele au ajuns consilieri locali Ion Iosif, Nicolae Negoescu, Vergiliu Marian Spînu şi Adrian Sinel Negoescu. La scurt timp după preluarea mandatelor, Nicolae Negoescu a încetat din viaţă din cauza COVID, iar în locul lui a intrat următorul care s-a aflat pe lista supleanţilor, Valerian Jinga.

Valerian Jinga a fost validat joi, 7 ianuarie, de Judecătoria Câmpulung consilier local la Mioarele, iar hotărârea instanţei a fost comunicată de îndată Instituţiei Prefectului şi secretarului comunei Mioarele.

Noul consilier de la Mioarele a fost consilier judeţean trei mandate, între 2008 şi 2020, fost şef al Direcţiei Silvice, în prezent pensionar. Isabela FILIP

Evenimentul Muscelean