Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Lucrări avansate la Sala Sporturilor din Mioveni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 194

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2550_Clipboard05.jpg

Potrivit primarului Ion Georgescu, Sala Sporturilor din Mioveni va fi finalizată în primăvara acestui an. „Estimăm că Sala Sporturilor va fi finalizată cel târziu în aprilie 2021, iar din luna mai, aceasta va putea fi folosită de către echipa de handbal feminin, urmând ca, din toamnă, de sală să beneficieze şi elevii şcolilor din oraş. Este o sală modernă de care ne dorim să beneficieze câţi mai mulţi oameni din comunitate.”, a declarant edilul din Mioveni.

Despre lucrările de la Mioveni a scris pe Facebook şi executantul lucrării, Construcţii Erbaşu: „Sala Sporturilor din Mioveni. Construcţia acestui obiectiv avansează conform graficului de execuţie încă din primele zile ale acestui an. După finalizarea lucrărilor, sportul argeşean va beneficia de o sală polivalentă modernă, ce va îndeplini standardele naţionale şi internaţionale pentru organizarea de competiţii sportive indoor. În prezent, se lucrează la finalizarea pereţilor cortină şi a tâmplăriei exterioare; continuă finisajele atât la exterior, cât şi la interior; se lucrează la reţelele de instalaţii exterioare; se execută circuitele electrice pentru iluminat.” Sala va putea găzdui meciuri de handbal, baschet, volei, tenis de câmp şi competiţii de gimnastică. Are trei corpuri. Corpul principal, denumit A, va include intrări pentru 2.010 persoane, 32 de uşi, foaiere (cel de la nivelul parterului va avea o suprafaţă de 158 metri pătraţi, iar foaierul de la nivelul etajului, care va asigura fluxul evacuării persoanelor, 1.100 metri pătraţi), grupuri sanitare, sistem de sonorizare, tabelă de scor electronică, sistem de iluminare pentru sală, sistem de canalizare, proiector TV, garderobe şi teren principal de handbal, plus vestiare, spaţii de recuperare (saună, bazin cu apă rece şi caldă, mic grup sanitar şi zonă de relaxare), cabinet medical şi spaţii complementare (comerţ, spaţii de protocol, alimentaţie publică şi spaţii tehnice). Corpul B va fi la nivelul parterului şi va avea o sală de bowling, iar la etaj un club. Corpul C va adăposti centrala termică. Amenajările exterioare vizează parcări, alei carosabile, spaţii verzi şi împrejmuiri. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK