Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Potrivit primarului Elena Lasconi, Bazinul de înot a fost construit necorespunzător

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 681

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2549_Clipboard18.jpgBazinul de înot semiolimpic din cartierul Grui rămâne în continuare închis, orice activitate sportivă sau de agrement fiind sistată anul trecut, pe 12 martie, ca măsură de prevenire a răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2. Potrivit primarului Elena Lasconi, bazinul poate fi redeschis după încetarea stării de alertă, însă doar după ce va fi supus unui proces de reabilitare.

Al doilea pariu al primarului Călin Andrei cu câmpulungenii, după proiectul eşuat privind reabilitarea Parcului “Kretzulescu” şi a centrului istoric al localităţii, bazinul de înot semiolimpic a fost un punct de atracţie aşteptat de multă vreme de orăşenii care doreau să se răcorească, pe timpul verii, altundeva decât pe Râul Târgului, în condiţiile în care ştrandul din „Olga Bancic” n-a mai fost funcţional de la începutul anilor ’90. Din păcate, nici această investiţie, care devenise la un moment dat un fel de baie comunală, unde oricine se putea bălăci în voie, chiar şi după program, nu se ridică la parametri optimi de calitate care au fost prevăzuţi în proiect. A constatat acest lucru şi primarul Elena Lasconi, care a văzut pe viu, în cadrul unei vizite-fulger de lucru, pe care a efectuat-o în această săptămână, minusurile investiţiei. Drept urmare, bazinul de înot va intra într-un proces de reabilitare (nu se ştie deocamdată în ce perioadă), fiind identificate deja câteva surse de finanţare. „Bazinul de înot poate fi deschis după starea de alertă. Vreau să fie curat, cald, civilizat. Din acest motiv, am fost astăzi (n.r. marţi, 5 ianuarie) în Grui. Cum bine știți, nu îmi place să fac rabat de la calitate. Vă mărturisesc că nu sunt mulțumită de ceea ce am văzut, pentru că acest bazin s-a construit necorespunzător de la bun început. Așa că am început să identific câteva surse de finanțare pentru reabilitarea bazinului, pentru că, pur și simplu, meritați și așa trebuie făcute lucrurile. Anul acesta, după starea de alertă, ne vom asigura ca bazinul să funcționeze cu respectarea normelor sanitare, să fie cald, apa curată și să fie curat.”, informează Elena Lasconi pe pagina personală de Facebook. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK