Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Vlădescu a montat panourile de protecţie, apoi a contractat firma care le-a executat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 749

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_Ianuarie_2549_Clipboard11.jpgInstituţiile bugetare şi-au văzut de agenda de achiziţii până în ultimele zile ale anului trecut, dând comenzi prin intermediul SICAP, pentru lucrări şi dotări care se vor realiza în 2021. Cel mai probabil, plata lor se va face din bugetul acestui an, însă primarii şi şefii de instituţii publice şi-au rezervat, astfel, furnizorii de servicii. Societatea Consiliului Local, Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL, s-a achitat de o măsură generată tot de nevoia de siguranţă a vânzătorilor şi cumpărătorilor, în condiţii de pandemie, care se aşteaptă să ia amploare după sărbătorile de iarnă. După montarea la loc a geamurilor, în perioada de interzicere a comerţului în hale închise, directorul Ionel Vlădescu a trebuit să găsească soluţii de menţinere a distanţei între negustori şi muşterii. S-a inspirat de la pieţe mai mari şi mai dezvoltate, care au aplicat înaintea noastră măsuri de împiedicare a răspândirii virusului. 

Pe 18 decembrie, şeful Pieţelor a comandat de la o firmă din municipiu, Metis Câmpulung SRL, avându-l ca persoană de contact pe Constantin Irod, 52 de panouri de protecţie a standurilor, confecţionate din policarbonat transparent, cu ramă din aluminiu, la preţul de 65,45 lei bucata, în total 3.403,40 lei. Curioasă maniera în care face achiziţiile Ionel Vlădescu, întrucât, la data cumpărăturii directe, panourile erau montate de cel puţin zece zile! Pe 9 decembrie, noi am mers în Piaţa Centrală, pentru a surprinde lucrările de montare a geamurilor scoase în noiembrie. Pe atunci, Piaţa Centrală Agroalimentară era în pregătiri pentru „redeschidere”, după anunţul preşedintelui Klaus Iohannis, lansat înaintea alegerilor parlamentare, care ridica interdicţia nedreaptă a negoţului în spaţii închise. La acel moment, panourile  erau montate. După o săptămână şi jumătate de la instalarea acestor protecţii, se contractează firma care le vindea Pieţelor! 

În sfârşit, obiceiuri împământenite în timpul foştilor primari n-au moarte şi probabil că preluarea conducerii de către oameni noi va pune capăt unei cronologii nefireşti a acţiunilor susţinute din bani publici. Dar de ce să comentăm despre directorul Pieţei, când însuşi primarul dădea contracte fără licitaţie - exemplul esplanadei de la Piaţa Mare -, pretextând că amnezicii de la Investiţii au „uitat” să le treacă prin SICAP?! 

După panouri, ultima achiziţie a Pieţelor SRL a constat în două lucrări la instalaţia de gaz, contractate pe 28 decembrie. Prima: o redimensionare a instalaţiilor de gaze naturale în vederea suplimentării debitelor, la preţul de 2.094,45 lei. A doua: reproiectarea a patru instalaţii de gaze naturale, avizare de documentaţii, întocmirea dosarului definitiv în vederea recepţiei şi punerii în funcţiune a instalaţiei, la preţul de 3.250 lei. Ambele contracte au fost atribuite direct firmei câmpulungene Instal Intergaz 2020 SRL.  “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK