Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ion Pârnuţă a rămas viceprimar la Rucăr

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 251

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2537_1.jpgMiercurea trecută, consilierii de la Rucăr nu s-au pus de acord care va fi adjunctul lui Ionel Dulamă, aşa că niciunul dintre cei trei propuşi nu a fost votat de majoritatea colegilor ca să fie validat viceprimar. Legislativul s-a întâlnit din nou luni, iar fostul vice a fost votat de colegi pentru un nou mandat.

Pe 11 noiembrie, Consiliul Local de la Rucăr s-a întrunit, ultimul punct al şedinţei fiind alegerea viceprimarului. Au fost trei propuneri: PSD l-a nominalizat pe fostul vice, Ion Pârnuţă, PNL, pe Gabriel Sebastian Cosma, iar Pro România, pe Radu Florin Benţea. După numărarea sufragiilor, niciunul dintre cei trei propuşi nu a primit suficiente voturi pentru a fi validat viceprimarul mandatului 2020-2024. Ion Pârnuţă (PSD) a avut 6 voturi, Gabriel Sebastian Cosma (PNL), doar 4, iar reprezentantul Pro România, Radu Florin Benţea, 5. 

Aşa că desemnarea vicelui la Rucăr a fost reluată în şedinţa de luni, 16 noiembrie. Au fost prezenţi la întrunire doar 14 consilieri, Gabriel Sebastian Cosma a lipsit, fiind în izolare la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană pozitivă cu COVID. De data aceasta, au rămas în „cursă” doar reprezentantul PSD, Ion Pârnuţă, şi cel al Pro România, Radu Florin Benţea. 

După deschiderea urnei şi contabilizarea buletinelor de vot, Ion Pârnuţă a fost votat de 8 consilieri (6 de la PSD şi 2 de la PNL), Radu Florin Benţea, de 5 (2 de la Pro România şi cei trei independenţi), iar un vot a fost nul, al unui PNL-ist, care i-a bifat pe amândoi candidaţii pe foia de vot.

În final, Ion Pârnuţă a fost validat viceprimarul comunei Rucăr pentru următorii patru ani. „Mulţumesc celor care au avut încredere în mine, sper să nu-i dezamăgesc. Sunt indignat de faptul că Executivul e de genul „nici usturoi n-am mâncat, nici gura nu-mi miroase”. Nu ştiu cu ce i-am deranjat în ultimii patru ani, de au luptat atât de acerb. Eu am făcut tot ce am putut ca să fie bine pentru Rucăr. Toţi cei care vor binele Rucărului sunt aşteptaţi la discuţii. Avem timp patru ani să discutăm şi cu cei care trag sfori, sforarii. Sunt indignat de faptul că Executivul, oameni care nu sunt în Consiliu şi nu au nicio treabă, numai trag sfori în folosul lor. Vă mulţumesc încă o dată!”, a transmis Ion Pârnuţă la sfârşitul şedinţei în cadrul căreia a fost desemnat viceprimar. Isabela FILIP

The most visited gambling websites in The UK