Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Ion Iosif a fost ales viceprimarul comunei Mioarele

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 347

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_noiembrie_2536_13.jpgSăptămâna trecută, a fost desemnat consilierul care va fi adjunctul primarului, la Mioarele. Primar aflat într-o situaţie incertă, întrucât Gheorghe Şucu are de lămurit un conflict de interese depistat de A.N.I.

Cei 11 consilieri aleşi după alegerile locale din 27 septembrie, la Mioarele, au fost validaţi de Judecătoria Câmpulung pe 19 octombrie. 4 sunt de la PSD (Damian Ion Poştoacă, Ion Zipiş, Alexandru Dobrin, Romică Contor), 4 de la PNL (Ion Iosif, Nicolae Negoescu, Vergiliu Marian Spînu, Adrian Sinel Negoescu), 2 de la Pro România (Aurel Cornel Matei, Eduard Grecu) şi unul de la PMP (Gheorghe Iosif). Aceştia, inclusiv primarul PNL Gheorghe Şucu, au depus jurământul de credinţă pe 29 octombrie.  În noua formulă, aleşii s-au întrunit la Căminul Cultural din centrul comunei şi au votat viceprimarul pentru mandatul 2020-2024, în persoana lui Ion Iosif, din partea PNL. În vârstă de 50 de ani, de profesie conducător auto, iar la momentul alegerilor, administrator de firmă, Ion Iosif a primit 6 voturi „pentru”, din partea colegilor din PNL şi a celor de la Pro România, şi 5 „împotrivă”, cele ale PSD-iştilor şi reprezentantului PMP. A mai existat o propunere pentru funcţia de viceprimar, a grupului PSD, în persoana fostului edil, Damian Ion Poştoacă, dar acesta a refuzat nominalizarea. Se pare că se ţine de cuvânt, aşa cum a spus după ce a pierdut alegerile, şi anume că nu-l va ajuta pe noul ales, care nu are, la fel ca el, facultate şi cursuri postuniversitare. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK