Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Au fost validate şi mandatele edililor de la Albeşti şi Vlădeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 223

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2527_2.jpgMarţi, au fost validate şi mandatele primarilor de la Albeşti şi Vlădeşti, ultimii din Muscel, care şi-au depus cererile la Judecătoria Câmpulung.

Cătălin Manta, ales primar din partea Partidului Naţional Liberal, la Albeştii de Muscel, va exercita această funcţie până în 2024, a decis instanţa de la Câmpulung.

Tot pe 13 octombrie a fost recunoscut şi mandatul de edil la Vlădeşti, câştigat de Cristian Dică Hristu, pe listele Partidului Social Democrat, pentru următorii patru ani. Asta în ciuda intervenţiei în dosarul de validare a fostului viceprimar Leonard Iustinian Şerban şi a Filialei Argeş a Partidului Naţional Liberal. Instanţa a respins solicitările celor doi intervenienţi în nume propriu, dar şi pe cea a edilului, prin care a cerut obligarea contestatarilor la plata cheltuielilor de judecată. Isabela FILIP

 

The most visited gambling websites in The UK