Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„Bruneţii” lui Boncoi de la Gura Pravăţ, mulţumiţi înainte de alegeri cu reparaţia drumului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 399

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_septembrie_2515_31.jpgAsfaltatorul din Miceşti îşi face de lucru şi la Valea Mare Pravăţ, localitatea din Muscel unde a debutat în materia turnării de covor asfaltic în Nordul judeţului, în cadrul unei colaborări de durată cu Ion Boncoi. Primarul apelează şi acum la serviciile sale, ca drept dovadă, i-a încredinţat direct un contract, ce-i drept, redus ca valoare, prin comparaţie cu asfaltările de altădată. Doar 69.903,95 lei este valoarea angajamentului de lucru obţinut de Florin Păcioianu la vecini, unde primarul aflat în ultima lună de mandat are grijă să-şi mulţumească cel mai fidel electorat. „Bruneţii lui”, cum îi numeşte pe minoritarii din Gura Pravăţ, pe a căror loialitate Boncoi se poate bizui din nou, de data aceasta, pentru a-şi face fiul primar. 

Satul Gura Pravăţ este străbătut de un drum asfaltat de mai mulţi ani, care are nevoie de „retuşuri”. Cei aproape 70.000 lei sunt dislocaţi din bugetul comunei pentru reparaţii ale suprafeţelor degradate, prin plombare. Operaţiunile, desfăşurate pe o suprafaţă de 711 metri pătraţi, presupun: întocmirea caietului de sarcini, antemăsurători, liste de cantităţi, lucrări de reparaţii (tăiere contur suprafeţe degradate, decapare manuală şi mecanizată, curăţire şi amorsare suprafeţe; aşternere de beton asfaltic BAPC 16 (cu pietriş concasat), transport utilaje şi beton asfaltic). Contractul a fost încredinţat direct firmei Drum Construct Logistik. M.B.

 

The most visited gambling websites in The UK