Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tânăr pensionar, primarul din Hârtieşti renunţă la un nou mandat

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 395

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2509_26.jpgPetre Andrei se numără printre edilii veterani din Muscel, având o experienţă de 24 ani la conducerea comunei Hârtieşti, graţie unui mandat de viceprimar şi cinci de primar. 

Aflat în fruntea Primăriei Hârtieşti încă din 2003, de când Vultureşti a devenit comună de sine stătătoare, mai întâi, până în 2004, ca primar interimar, venit pe funcţie din postura de viceprimar al comunei, apoi ca primar cu drepturi depline, Petre Andrei renunţă la un nou mandat, pe care l-ar fi câştigat fără probleme, pentru a se bucura de... pensie. Aşa stând lucrurile, PSD l-a desemnat  candidat la alegerile din 27 septembrie pe Ştefan Stancu. În altă ordine de idei, precizăm faptul că din actuala echipă a primarului au dezertat trei consilieri locali, trecând în barca PNL-ului, formaţiune care merge la lupta pentru fotoliul de primar cu Cosmin Ştefan. Dacă lucrurile vor ieşi bine pentru liberali, surprinzător, fiului actualului primar, Cătălin Petrian Andrei, ar urma să ocupe funcţia de viceprimar. „Am motivele mele să renunţ la un nou mandat. Sunt pensionar din luna martie 2020 şi vreau să stau o vreme de-o parte. Peste patru ani nu se ştie ce va fi, poate, voi candida din nou, am forţa necesară!”, ne-a declarat primarul Petre Andrei. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK