Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarul de la Coşeşti, Nicolae Pană, a lăsat ALDE pentru PSD

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 292

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2509_28.jpgSingurul primar ALDE din Argeş, Nicolae Pană, de la Coşeşti, asemenea altor aleşi locali ai acestei formaţiuni politice (vezi Sergiu Cicu, la Câmpulung), a spus “adio” partidului care l-a propulsat în funcţie şi a decis să candideze pentru un nou mandat din partea PSD.

Nicolae Pană a ales, după cum a declarat, să se alăture unei echipe puternice de profesionişti şi se mândreşte cu o serie de realizări în comună, care-l dau drept favorit la întrecerea electorală din 27 septembrie. Mai mult decât atât, edilul a pregătit terenul şi pentru alte investiţii în localitate, cum ar fi introducerea reţelelor de gaz şi canalizare şi construirea unui teren de sport modern. „Am ales să fiu cu această echipă puternică de profesionişti. Am toată convingerea că atât eu, cât şi echipa, vom avea la Coşeşti rezultate deosebite. Aş vrea să punctez câteva realizări avute în comuna Coşeşti. Am avut câteva asfaltări, iluminatul public modernizat şi extins pe cele două tronsoane de drumuri judeţene. Am asigurat necesarul gospodăriilor cu sistemul de apă din localitate şi am făcut eforturi de a susţine acest sistem de distribuţie a apei, pentru că avem probleme şi din cauza secetei şi a pandemiei. Avem câteva puncte, în două sate, unde vom interveni imediat, unde avem anumite probleme. Am decis să micşorez discrepanţa între sistemul de învăţământ de oraş şi sat, astfel că avem toalete moderne în toate şcolile şi grădiniţele. Asigurăm transportul tuturor elevilor din comună. Avem realizate foraje de apă. După o lungă negociere cu sindicatul de la uzină, am reuşit să extindem transportul muncitorilor. Vom continua să achiziţionăm şi noi staţii de autobuz. Printr-o colaborare bună cu ABAAV, am avut multe investiţii pe această zonă. Avem în derulare construirea unui teren de sport. Aşteptăm ultimele avize şi vom realiza un teren de sport modern, precum şi regularizarea zonelor din Jupâneşti. Avem avize de la Transgaz Mediaş de înfiinţare a unei reţele de gaze. Am făcut deja o asociere cu Dârmăneşti, pentru că tranzităm comuna. Avem un proiect de canalizare, suntem în master-plan şi vom interveni de urgenţă, atât cu o soluţie gravitaţională, cât şi cu presiune. Ne-am propus noi asfaltări. Comuna este aşezată în stânga şi în dreapta a două drumuri judeţene. Avem în licitaţie un proiect pentru reabilitarea sistemului de distribuţie a apei, pe PNDL 2. Pe trimestrul 4, avem în buget achiziţionare de locuri de joacă pentru toate şcolile şi grădiniţele”, a precizat Nicolae Pană. Ama IVAN

 

The most visited gambling websites in The UK