Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La Godeni, Pădureanu îmbracă pompierii voluntari

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 383

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2505_27.jpgReclamaţiile la nivelul Consiliului Local Godeni la adresa prestaţiilor şefului Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, gestionate în comună de o doamnă, angajată a Primăriei, au fost urmate de altă acţiune a Executivului în beneficiul pompierilor voluntari. Vă amintim că, în această vară, primarul Ion Pădureanu a  propus, iar Consiliul Local a votat, recompensarea serviciilor depuse de pompierii comunei, pentru stingerea incendiilor. Conotaţiile de campanie electorală date de opoziţie deciziei primarului PSD nu l-au împiedicat pe acesta să pluseze: pompierii voluntari din Godeni primesc echipament nou! Pe 22 iulie, Primăria a întreprins o achiziţie în valoare de 8.511 lei, constând într-un pachet ce conţine: un aparat de respirat autonom pentru intervenţii - include butelie din oţel de 6 litri SIGMA; patru costume de pompier ignifugate; patru perechi de bocanci de protecţie cu branţ metalic; patru brâuri de pompier (centură de siguranţă); patru căşti cu vizor; patru perechi de mănuşi de  protecţie. Furnizorul echipamentelor este o firmă din Curtea de Argeş, Stingătorul Prest Serv 2008 SRL.

Şi edilul de la Valea Mare Pravăţ a întreprins o cheltuială în acelaşi domeniu. Mai precis, Ion Boncoi plăteşte 4.284 lei pentru servicii de consultanţă în domeniul apărării împotriva incendiilor şi a protecţiei civile, pentru o perioadă de 12 luni, începând cu data de 1 august 2020, până pe 31 iulie 2021. Contractul a fost atribuit direct, pe 24 iulie, unei firme din Câmpulung, Audit Riscuri Prest.

 

The most visited gambling websites in The UK