Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În anul pandemiei, Marin şi Turturică îşi trimit subalternii în concediu, pe banii Primăriilor Stoeneşti şi Bălileşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 833

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2500_27.jpgÎntre comunele neafectate, bugetar vorbind, de pandemie, de vreme ce îşi permit să-şi trimită bugetarii de la Primărie în concediu, pe banii statului, sunt şi Stoeneşti şi Bălileşti. Până în acest moment, primarii musceleni au fost rezervaţi în privinţa acestei cheltuieli, prioritate având cheltuielile impuse de limitarea răspândirii infecţiei cu coronavirus şi lucrările programate în momentul constituirii bugetului acestui an. Cine a consumat banii pe dezinfecţii şi echipamente de protecţie nu şi-a mai permis vouchere de vacanţă pentru angajaţii Primăriei. Cazul Câmpulungului, al cărui primar a anunţat, încă din martie, că, în acest an, alocarea pentru concediile funcţionarilor va fi folosită pentru dotarea spitalelor. Şi la ţară, mulţi edili au arătat prudenţă, negrăbindu-se să arunce cu banii pe vacanţe, la care se poate renunţa în 2020, date fiind riscurile de îmbolnăvire. Totuşi, sunt primari care, speriaţi să nu-şi supere votanţii din subordine, într-un an delicat pentru funcţia lor, menţin obiceiul huzurului din banii contribuabililor. 

Astăzi vi-i prezentăm în calitate de sponsori de vacanţe din taxele şi impozitele cetăţenilor, direcţionate nu către lucrări necesare în comună, ci către relaxarea pe litoral a bugetărimii Primăriei, pe primarii de la Stoeneşti şi Bălileşti. Iată, deci, doi edili care stau bine cu fondurile la bugetul local, cu toate că, în fiecare discuţie purtată cu Paul Ion Marin, acesta ni s-a văitat că nu-i ajunge bugetul pentru cine ştie ce lucrări peste an. Uite că îi ajunge pentru a-şi stimula alegătorii din rândul subordonaţilor, care n-au motive de îngrijorare legate de cheltuielile cu cazarea la hotel. Primăria plăteşte! Marin şi Turturică au contractat aceeaşi firmă, Sodexo Pass Romania SRL, din Bucureşti, pentru furnizarea tichetelor de vacanţă pe suport electronic, la o zi distanţă unul de celălalt. Primarul de la Stoeneşti a făcut achiziţia pe 6 iulie, omologul de la Bălileşti, pe 7 iulie. 

Descrierea ofertei companiei bucureştene se prezintă astfel: „Voucherele au valori nominale de 50, respectiv 100 lei şi au termen de valabilitate de 1 an de la data emiterii. Sodexo este autorizată de către Ministerul Finanţelor pentru emiterea şi gestionarea voucherelor de vacanţă pe suport electronic. Conform legii, voucherul de vacanţă este destinat exclusiv pentru achiziţionarea de pachetele turistice pe teritoriul României, care includ minim o noapte de cazare. Cardul de vacanta Turist Pass Card este emis de Sodexo Pass Romania în sistemul Master Card, prezintă CIP şi utilizează tehnologia Contactless. Perioada de valabilitate a suportului electronic este de 5 ani. Pachetul de servicii cuprinde: accesul gratuit la platforma online de comandă ce permite gestionarea comenzilor şi descărcarea instant a facturii pro formă; factura pe suport de hârtie şi factură electronică; =consultanţă gratuită cu privire la aspecte fiscale; =consultant dedicat şi serviciu de call center pentru client; =servicii de suport beneficiari: IVR (non-stop), call center, modul de chat; acces gratuit la platforma online www.cardsodexo.ro şi aplicaţie de mobil Card Sodexo (disponibilă pe Android şi iOS), prin intermediul cărora beneficiarii pot verifica soldul sau tranzacţiile efectuate; =informări transmise către beneficiari prin SMS sau prin e-mail cu privire la sumele primite pe card; =cea mai extinsă reţea de locaţii în care se poate utiliza cardul; promotii şi discount-uri oferite beneficiarilor.” “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK