Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cadastriştii găsesc de lucru, în această perioadă, la Primăriile din Muscel

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 507

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2500_25.jpgCel mai substanţial contract având ca obiect documentaţii cadastrale s-a încheiat la Davideşti. Comuna angajează o cheltuială de 160.650 lei, conform achiziţiei de servicii din 9 iulie, pentru întocmirea de documentaţii cadastrale pentru imobile din domeniul public - străzi - şi înscrierea în Cartea Funciară. Această operaţiune va fi îndeplinită de o firmă din Corbi, Miv Cad Solutions SRL, care se ocupă cu măsurători şi documentaţii cadastrale pentru intabulare, avizate O.C.P.I., pentru suprafeţe mai mari de 3.001 metri pătraţi. Taxele aferente avizării la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară sunt plătite de către beneficiar. 

Servicii similare contractate, de curând, şi la Poienarii de Muscel. Primarul Ion Banzea a dislocat o cheltuială incomparabil mai mică faţă de cea de la Davideşti, de doar 10.710 lei, pentru cadastru şi carte funciară de drumuri comunale şi săteşti. Lucrarea atribuită direct, tot pe 9 iulie, o va face o firmă din Piteşti, Grafic Map Land SRL. 

Înaintea celor două primării, a rezolvat angajarea cadastristului administraţia publică de la Albeştii de Muscel. Primarul Mihai Cătălin Manta colaborează cu o firmă din Piteşti, Starcad Dars SRL, ale cărei servicii sunt remunerate cu 19.040 lei. Şi în acest caz, prestaţiile partenerului de contract presupun întocmirea documentaţiilor cadastrale în vederea obţinerii umărului cadastral şi de Carte Funciară (imobile ce deţin suprafeţe mai mari de un hectar şi lungimi între un kilometru şi trei kilometri). Firma, care taxează cu 952 lei documentul, are de efectuat 20 de cadastre. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK