Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pădureanu apelează pentru serviciile de catering la familia Hristu Dică

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1181

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2500_26.jpg Săptămâna trecută, s-a simţit un uşor avânt în materia achiziţiilor întreprinse de primarii musceleni, care ar cam trebui să pregătească bilanţul mandatului 2016-2020 pentru alegători. Unii au ce să le prezinte, alţii, nu. Şi cu toate acestea, îi votează la fiecare scrutin, învăţându-se cu „domnul primar”. De parcă n-ar avea curaj să-l dea jos, de vreme ce omul a demonstrat că mai mult nu poate. Deşi este o perioadă propice lucrărilor în teren, încă se contractează proiectări şi consultanţă, cu toate că etapele „birocratice” ale investiţiilor pot fi rezolvate în timpul iernii.            

Contract atractiv la Stâlpeni, unde autorităţile cheltuiesc 143.067,40 lei, pe reparaţii curente întreprinse la obiectivul „Şanţuri dalate, în satul Opreşti”. Firmei Adimar Construct Solution SRL, din Stâlpeni, i-a fost încredinţată direct lucrarea pe 7 iulie.

A doua achiziţie pe acest an, realizată de autorităţile de la Mioarele, priveşte servicii de consultanţă juridico-administrativă pentru întocmirea cererii de finanţare. Solicitarea primarului Damian Ion Poştoacă urmăreşte obţinerea finanţării în cadrul programelor PNDR 2014 - 2020, prin GAL, pentru obiectivul „Dotarea Serviciului de Gospodărie Comunală, comuna Mioarele, judeţul Argeş - prin achiziţia de utilaje şi echipamente”. Preţul serviciului achitat consultantului piteştean Concret Expert Eval SRL, la care au apelat majoritatea primarilor din zonă care au accesat finanţări nerambursabile, se cifrează la 16.660 lei, conform achiziţiei din 9 iulie.

Primarul Ion Pădureanu s-a orientat tocmai către un furnizor de preparate culinare din Vlădeşti, când „geme” Câmpulungul de oferte pe alese. În sfârşit, nu comentăm raţiunea care a stat la baza deciziei de a opta pentru un prestator de servicii de la Vlădeşti, care asigură serviciile de catering. Mai precis, meniul zilnic al elevilor înscrişi la Centrul After School al comunei Godeni. Contractul în valoare de 15.868,65 lei a fost atribuit direct Întreprinderii Individuale Dică Hristu Alexandru, fiul primarului Cristian Dică Hristu. Achiziţia efectuată pe 8 iulie acoperă intervalul cuprins între lunile septembrie - decembrie, pentru zece elevi. Oferta de meniu este următoarea: 1.Ciorbă/supă (450 ml). 2.Fel principal (100-150 g), garnitură (120-180 g), salată (50-100 g). 3.Pâine/chiflă ambalată individual (100 g). 4.Desert (diverse dulciuri/prăjituri/fructe) 80 g. „Toate produsele vor fi ambalate individual, respectând normele de igienă şi calitate în vigoare.”, asigură furnizorul. Cantitatea contractată este de  10 meniuri/zi, în total 700 de meniuri, la preţul de 22,66 lei. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK