Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Spre deosebire de colegii de la Primărie, angajaţii Pieţelor iau vouchere de vacanţă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 267

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2496_7.jpgRăsucirea cuţitului în rana subalternilor lui Liviu Ţâroiu, care s-a servit de alocarea de la voucherele de vacanţă, pentru a ajuta spitalele, prinse nepregătite de pandemie, continuă cu exemple din „bătătura” Câmpulungului. În Muscel, sunt primari neafectaţi, bugetar vorbind, de lupta împotriva COVID-19, care au ţinut banii la „ciorap” pentru concediile angajaţilor Primăriei. Chiar zilele trecute, încă doi primari din zona noastră s-au grăbit să achiziţioneze servicii de emitere a cardurilor de vacanţă, ca nu cumva să apuce subordonaţii să vocifereze că trebuie să scoată bani din buzunar. Dacă statul i-a învăţat cu nărav, de nelecuit nici în aceste vremuri grele, când sectorul privat a recurs la concedieri şi trimiterea personalului în şomaj! La stat… trai neneacă pe banii cetăţenilor! Cât va mai fi de „muls” pe seama persoanelor fizice şi juridice contributoare la buget. 

Municipalitatea a anunţat, la sfârşitul lunii martie, că, în acest an, nu va plăti vouchere de vacanţă angajaţilor Primăriei, deoarece sumele prevăzute, în mare, s-au direcţionat către Spitalul Câmpulung şi cel de Pneumoftiziologie. Nu intră sub incidenţa acestei măsuri care i-a nemulţumit profund pe subordonaţii lui Liviu Ţâroiu salariaţii societăţii Consiliului Local, Pieţe Servicii Comunitare Muscel SRL. Din bugetul societăţii publice, Ionel Vlădescu îşi permite să asigure aşteptata facilitate, deşi nu şi-a permis niciodată să dea un aspect civilizat complexului comercial. 

Cum satisfacţia angajaţilor primează satisfacţiei pieţarilor şi clienţilor lor, pe 23 iunie, SRL-ul a contractat servicii de tipărire şi livrare a voucherelor de vacanţă, pe suport electronic. Mai precis, carduri pe suport din plastic, personalizate cu nume, prenume şi CNP, pentru 16 beneficiari. Furnizorul Sodexo Pass Romania SRL, din Bucureşti, descrie astfel obiectul achiziţiei: „Voucherele au valori nominale de 50, respectiv 100 lei şi au termen de valabilitate de un an de la data emiterii. Sodexo este autorizată de către Ministerul Finanţelor pentru emiterea şi gestionarea voucherelor de vacanţă, pe suport electronic. Voucherul de vacanţă este destinat exclusiv pentru achiziţionarea de pachete turistice pe teritoriul României, care includ minim o noapte de cazare. Cardul de vacanţă Turist Pass Card este emis de Sodexo Pass Romania, în sistemul Master Card, prezintă CIP şi utilizează tehnologia Contactless. Perioada de valabilitate a suportului electronic este de 5 ani. Pachetul de servicii cuprinde: 8Accesul gratuit la platforma online de comandă ce permite gestionarea comenzilor şi descărcarea instant a facturii pro formă; 8Factură pe suport de hârtie şi factură electronică; 8Consultanţă gratuită cu privire la aspecte fiscale; 8Consultant dedicat şi serviciu de call center pentru client; 8Servicii de suport beneficiari: IVR (non-stop), call center, modul de chat; 8Acces gratuit la platforma online www.cardsodexo.ro şi aplicaţie de mobil Card Sodexo (disponibilă pe Android şi iOS), prin intermediul cărora beneficiarii pot verifica soldul sau tranzacţiile efectuate; 8Informări transmise către beneficiari, prin SMS sau prin e-mail, cu privire la sumele primite pe card; 8Cea mai extinsă reţea de locaţii în care se poate utiliza cardul.” „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK