Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-a suspendat concursul pentru postul de director al CAS Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 113

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2496_4.jpgProgramat pentru data de 26 iunie 2020, concursul pentru ocuparea postului de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Argeş a fost suspendat. 

Potrivit anunţului de suspendare a concursului, motivul a fost „Aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare”. Altfel spus, concursul a fost anunţat, dar fără a exista un regulament pentru ocuparea acestuia.

În prezent, exercită cu delegare funcţia de director executiv Cristian Mitrofan. Director executiv - Direcţia Relaţii Contractuale este Ionuţ Gheorghe; director executiv - Direcţia Economică (exercitare cu caracter temporar), Jeni Strigoiu; director executiv adjunct (exercitare cu caracter temporar), Carmen Gabriela Muşat. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK