Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Potrivit lui Nicolaie Alexe, numărul bolnavilor de COVID-19 a crescut cu 20% la Spitalul Muncipal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 672

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2493_3.jpgDirectorul Spitalului Municipal Câmpulung, Nicolaie Alexe, suspendat pentru a doua oară, susţine că, în urbea musceleană numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a crescut în ultima perioadă, de când cu perioada de relaxare. N-a spus numărul acestora, pentru că nu are voie, ci a dat un procent, de 20%. 

„Acum, sincer să fiu, din punctul meu de vedere, întotdeauna, nouă ni s-a pus ”pumnul în gură”, pentru că numai cei de la Comunicare Strategică trebuie să spună. Atunci, eu m-am ferit de lucrul acesta, pentru că alții și-au permis să spună, că politic sunt ajutați. Eu nu voi face lucrul acesta, pentru că voi fi sancționat. Pot să spun că a crescut cu peste 20%. Dar să știți că e un lucru care era de așteptat. Ştiți bine că a fost relaxare, știți bine că sunt anumite lucruri, dar la nivel de specialişti s-a discutat că acest vârf se mai poate duce.”, este opinia managerului Alexe. Acesta a mai precizat că sunt şi alţi musceleni suferinzi, care sunt internaţi la Mioveni şi pentru care se fac eforturi pentru a fi aduşi la Câmpulung. „Da, nu vă spun numărul, sunt foarte mulți, dar noi încercăm să-i aducem aici, pentru că știți bine că noi suntem cu comorbidități. Ei, practic, țin numai secția ATI și pe cei care sunt din punct de vedere valizi în afară de acest sindrom.”, explică Nicolae Alexe. A.I.

 

The most visited gambling websites in The UK