Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fostul edil de la Berevoeşti îi cere fiului cel mare 123.000 euro

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 800

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2491_5.jpgFostul edil de la Berevoeşti vrea să recupereze de la fiul cel mare şi fosta lui soţie o sumă importantă de bani.

La începutul lunii, pe rolul Judecătoriei Câmpulung a fost înregistrat un dosar prin intermediul căruia fostul primar de la Berevoeşti, Gigi Fănel şi soţia lui, Feldioara Proca, solicită stabilirea unui termen scadent pentru restituirea sumei de 123.000 de euro, de către fiul cel mare, actualul edil Florin Bogdan Proca şi fosta consoartă, Vasilica Graţiela Proca. Urmează ca instanţa să fixeze termen pentru prima înfăţişare.

Aceştia din urmă mai sunt părţi şi într-un alt dosar, pe rolul Curţii de Apel Piteşti. După separarea de prima soţie, primarul de la Berevoeşti, Florin Bogdan Proca i-a cedat acesteia dreptul de proprietate asupra Păstrăvăriei Cascada Râuşor, în schimbul restituirii unor sume de bani, primiţi de firmă ca împrumut. Dosarul este în faza de rejudecare, după ce Tribunalul Argeş a respins în parte acţiunea primarului, punând-o pe administratora Păstrăvăriei să-i restituie suma de 401.857 lei. “E.M.” 

 

The most visited gambling websites in The UK