Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În Muscel, sunt în pregătiri alte trei proiecte similare. La Ţiţeşti şi Stâlpeni se construiesc baze sportive, iar la Vlădeşti, o sală de sport

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 307

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2489_26.jpgViitoarea sală de sport programată să completeze „logistica” Şcolii Lăzăreşti nu este singurul proiect de acest fel, aflat în pregătiri, în zona Muscel. Colegul de partid al lui Miriţă, Gheorghe Savu, primarul de la Ţiţeşti, are un obiectiv similar pe agenda de investiţii. Proiectul acestuia, care vizează construirea unei baze sportive în satul de reşedinţă, a trecut de etapa contractării proiectantului care va lucra studiul de fezabilitate. Tot pe 18 mai, în ziua în care la Schitu Goleşti s-a aprobat documentaţia prezentată mai înainte, Primăria Ţiţeşti a achiziţionat serviciile de întocmire a SF-ului, pe care compania bucureşteană Silva Pro Cons  SRL s-a angajat să le furnizeze autorităţii contractante la un preţ de 41.650 lei. În cadrul aceluiaşi contract, 11.900 lei vor fi cheltuiţi pentru realizarea documentaţiei certificatului de urbanism şi documentaţiile avizelor, conform certificatului de urbanism. Aşadar, 53.550 lei reprezintă costul documentaţiei care va sta la baza scoaterii la licitaţie a contractului de execuţie. 

Intenţii asemănătoare există şi la Vlădeşti, unde primarul Cristian Hristu Dică a achiziţionat serviciile unei firme din Satu Mare, Procad Business SRL, pentru întocmirea documentaţiei tehnice în vederea avizării proiectului sălii de sport propuse. Contractul încredinţat direct societăţii sătmărene, pe 20 mai, costă administraţia de la Vlădeşti 35.700 lei. 

Adăugăm prezentării şi intenţia autorităţilor de la Stâlpeni, care plătesc 4.760 lei unei firme de consultanţă, cunoscuta deja Concret Expert Eval, din Piteşti, cu care au lucrat majoritatea primarilor musceleni care au accesat programe de finanţare nerambursabilă. Inclusiv Gabi Şerbănoiu a mai avut o colaborare cu acest consultant, pentru achiziţia unui buldoexcavator procurat cu fonduri europene. De data aceasta, prestaţiile specialistului contractat pe 27 mai constau în întocmirea solicitării privind includerea în Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social şi a documentelor suport pentru obiectivul „Construirea unei baze sportive în satul Rădeşti”.    

Magda BĂNCESCU

The most visited gambling websites in The UK