Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A sosit aparatura stomatologică pentru Centrul Multifuncţional de la Cetăţeni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 438

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2486_53.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2486_54.jpgAşa cum v-am anunţat, la Cetăţeni şi Bughea de Jos vor funcţiona Centre Multifuncţionale Sociale, create cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, obţinute prin intermediul GAL Muscel, Măsura 5B „Investiţii în realizarea serviciilor şi infrastructurii educaţionale, sociale şi medicale.” Furnizorii mobilierului şi ai aparaturii stomatologice sunt aceeaşi, în cazul ambelor localităţi, o firmă din Braşov, respectiv o firmă din Bucureşti.

Primarul Dorel Tănăsescu, de la Bughea de Jos a încheiat contractul pentru echipamente medicale, instrumentar şi materiale, pentru dotarea centrului Multifuncţional Social în două loturi. De la Tehnodent Maintenance SRL, din Bucureşti, a luat aparatura stomatogică, în valoare de 105.044,21 lei, iar de la Halmadent SRL, din Braşov, alte produse, în valoare de 29.452,50 lei.

Aceeaşi paşi i-a urmat şi primarul de la Cetăţeni, Claudius Ciobanu, care a contractat de la bucureştenii de la TehnoDent Maintenance aparatură medicală de 104.205,92 lei, iar de la braşovenii de la Halmadent, mobilierul stomatologic, care a costat 31.237,50 lei. 

Vineri, pe 22 mai, edilul de la Cetăţeni a anunţat că a fost dotat noul cabinet stomatologic şi, ca dovadă, a postat pe Facebook şi poze cu noua locaţie medicală: „În cadrul proiectului pe fonduri europene nerambursabile „Dotare Centru Multifuncţional în comuna Cetăţeni”, astăzi s-au montat aparatura şi mobilierul. Urmează ca restul de aparatură să sosească cât de curând, Consiliul Local să aprobe celelalte măsuri de sustenabilitate a proiectului pentru ca locuitorii comunei să beneficieze de servicii sigure şi de calitate la cabinetul stomatologic.”

Conform proiectului, locuitorii comunei vor fi trataţi gratuit în limita unui „plafon”. Primăria va face un contract de colaborare cu un medic stomatolog pentru tratarea gratuită a pacienţilor în cabinetul stomatologic utilat cu aparatura de ultimă generaţie. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK