Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„Buturi” noi, din Germania, la Stadionul „Municipal”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 406

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2485_48.jpgProfitând de faptul că în această perioadă competiţiile sportive au fost sistate ca urmare a pandemiei de COVID-19, administraţia locală din Câmpulung a decis să aducă o serie de îmbunătăţiri bazei sportive de sub Dealul Flămânda. Pentru început, au fost montate porţi noi pe terenul de fotbal unde se desfăşoară meciurile oficiale şi antrenamentele echipei AF Muscelul Câmpulung.

Porţile sunt din aluminiu, profesionale, şi au fost achiziţionate din Germania. Au fost montate la începutul acestei săptămâni de angajaţii SPADPP Câmpulung. „Au fost achiziţionate două porţi de fotbal, profesionale, luna trecută, prin SPADPP. Au fost montate, regulamentar şi aşteptăm reluarea campionatului, în august sau septembrie, cel puţin la Liga a IV-a. La copii şi juniori, până în septembrie, din câte ştiu eu, nu se va juca niciun meci de fotbal. Porţile au fost achiziţionate din Germania şi au ajuns mai târziu din cauza transportului, pentru că a fost situaţia de urgenţă. Sunt complete, cu plase, cu tot ceea ce trebuie”, a precizat viceprimarul Mărgărin Blidaru. Porţile care au fost înlocuite fuseseră aduse la Stadionul „Municipal” în primăvara anului 1991, când s-a renunţat la „buturile” de lemn, fiind martore de-a lungul anilor la meciuri importante pe care Muscelul Câmpulung şi apoi ARO Câmpulung le-a disputat, dar şi la alte competiţii sportive sau cultural-artistice care s-au desfăşurat la stadion. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK