Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Încă un pod construit de la zero se pregăteşte de inaugurare. Şi nu este cel al lui Liviu Ţâroiu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1171

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2485_22.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2485_51.jpg

Alt primar - şi tot liberal - care va avea ocazia unei inaugurări de pod construit de la zero, spre deosebire de Liviu Ţâroiu, pus în situaţia de a repeta în spaţiul public minciunile partenerului de contract, referitoare la încheierea investiţiei de la Apa Sărată, este Nicolae Tarbă. În scurt timp, primarul de la Bughea de Jos va da în folosinţă o construcţie nouă, peste Râul Bughea, în zona Bughiţa, unde şantierul firmei Andsecom Intexim se pregăteşte de încheierea lucrărilor. Iată cum vecinătăţile Câmpulungului se umplu de poduri noi, iar marea realizare cu fonduri de la minister a Primăriei Câmpulung, constând într-o trecere peste un canal, parte a Şoselei Naţionale, contractate de prin 2017, nu este gata nici după aproape trei ani. 

Primarul Tarbă a apelat la serviciile firmei manageriate de Ion Cotescu, achiziţia realizându-se în luna octombrie 2018, la preţul de 533.057 lei. Podul, ridicat în punctul „Prundaru Petre”, a presupus mai multe categorii de lucrări: fundaţii culei, elevaţii culei, suprastructură, rampe de acces, casiu din dale de beton, gabioane. Dirigenţia de şantier a asigurat-o firma fostului primar Sorin Buta, Global Proiect Consult. 

Noua traversare l-a frământat de acum câţiva ani pe şeful Executivului de la Bughea de Jos, care, în loc de fonduri de la Consiliul Judeţean, primea minciuni, după cum ne-a declarat acesta, nemulţumit, la timpul respectiv. Motivul supărării primarului era întemeiat. Dacă izbucnea un incendiu în comunitatea de rudari, maşina de pompieri nu putea ajunge, prin vadul îngheţat, la locul intervenţiei. Accesul de la strada principală către sat se realiza pe un podeţ de lemn, care a devenit „istorie”.  M.B.           

 

The most visited gambling websites in The UK