Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

În prima fază, Spitalul Municipal nu este pentru COVID-19

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1352

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_aprilie_2474_11.jpgMarţi, 31 martie, în Monitorul Oficial a fost publicat ordinul Ministrului Sănătăţii nr. 533 din 29 martie 2020, cu privire la spitalele suport, care vor intra în lupta cu coronavirusul, în prima linie. În Argeş, sunt unităţi sanitare de la Piteşti şi Mioveni.

Conform Prefecturii Argeş, spitalele din judeţul nostru desemnate pentru a primi pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 sunt următoarele:

8pentru pacienţi diagnosticaţi pozitiv: Spitalul „Sântul Spiridon” din Mioveni (corp vechi) şi Spitalul de Pediatrie Piteşti (chirurgie pediatrică);

8pentru pacienţi diagnosticaţi pozitiv cu comorbidităţi specifice Secţiei de Maternitate: Spitalul „Sântul Spiridon” din Mioveni (corp nou);

8pentru pacienţi diagnosticaţi pozitiv care necesită dializă - toate centrele (tură suplimentară) şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti pentru cazurile grave şi critice.

„Lista va fi actualizată, în funcţie de deciziile privind selecţia spitalelor care vor trata pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19!”, informează Instituţia Prefectului Judeţului Argeş. Referitor la statutul din această perioadă al Spitalului Municipal Câmpulung, edilul Liviu Ţâroiu a declarat: „În prima fază, Spitalul Câmpulung nu este pentru COVID-19. Le mulţumesc colegilor de la PNL care m-au susţinut în această acţiune de a amâna prima fază, dar trebuie să ne gândim, pentru că nu ştim ce se va întâmpla în faza a doua. Cele trei spitale pentru COVID-19 sunt Piteşti şi Mioveni, nou şi vechi.” “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK