Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Edilul scapă de bazinul de înot, luat de Primărie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1507

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2473_17.jpg

Administratorul, recrutat printr-uncontract de prestări servicii

Municipalitatea preia bazinul de înot de la Edilul CGA SA, care scapă de corvoada administrării lui, responsabilitate pasată operatorului în urmă cu şase ani. Şedinţa Consiliului Local, aferentă lunii martie, conţine un proiect de hotărâre prin care aleşilor li se cere să ia act de încetarea contractului de asociere din 30 ianuarie 2014, încheiat între Municipiul Câmpulung şi Edilul. Înţelegerea părţilor se sfârşeşte pe 1 aprilie. Odată scăpată societatea de această povară, Bazinul Municipal este preluat de administraţia publică locală. 

Norma pregătită pentru dezbaterea de astăzi stabileşte că „predarea, respectiv primirea activelor fixe, a obiectelor de inventar, a materialelor se va face pe bază de proces verbal, încheiat între proprietar, Municipiul Câmpulung, şi asociat, SC Edilul CGA SA, prin reprezentanţi care vor fi desemnaţi prin dispoziţie a primarului. Bunurile preluate fac parte din domeniul public al Unităţii Administrativ - Teritoriale Municipiul Câmpulung şi rămân în continuare în administrare proprie.” Tot primarul va desemna o persoană responsabilă de bunurile preluate. 

Partea cea mai atractivă - pentru viitorul administrator - este cea referitoare la tarifele pentru biletele şi abonamentele de intrare, stabilite pentru anul în curs. Şi asta pentru că încasările obţinute vor deveni venituri ale bugetului local. De acum înainte, „cheltuielile cu întreţinerea, funcţionarea şi investiţiile realizate se vor suporta tot din bugetul local.” Şi nu sunt singurele costuri anticipate de noua activitate care diversifică paleta de sarcini ale Primăriei Câmpulung. Este nevoie de personal care să gestioneze facilitatea de agrement din Grui, aşa că, prudenţi, subordonaţii lui Liviu Ţâroiu, care au redactat materialul, au inserat următoarea prevedere: „În vederea continuării activităţii (...), se aprobă încheierea unui contract de prestări-servicii, în condiţiile legislaţiei privind achiziţiile publice, pentru asigurarea resursei umane necesare funcţionării.” Altfel spus, autorităţile vor angaja o firmă care va asigura administrarea bazinului. M.B.

 

The most visited gambling websites in The UK