Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Se pregăteşte reparaţia drumului Gura Pravăţ DC 19, pod Argeşel - Valea Fântânii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1180

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2471_6.jpgIon Boncoi se pregăteşte să pună în practică o lucrare planificată în domeniul infrastructurii rutiere. „Reabilitarea drumului comunal Gura Pravăţ (DC 19), pod Argeşel - Valea Fântânii” este titlul documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţii (D.A.L.I.), comandată prin SICAP pe 19 martie. Autorităţile de la Valea Mare Pravăţ au ales oferta firmei piteştene Romarg Proiect Center, obişnuită să facă echipă cu constructorii la licitaţiile care impun proiectarea la pachet cu execuţia lucrării. 

Pe Boncoi îl costă aproape 30.000 lei D.A.L.I.-ul drumului, cu următoarele cerinţe de respectat de către proiectant: tema de proiectare, ridicare topografică avizată O.C.P.I.; studiu geotehnic avizat de verificator autorizat, după caz, expertiză tehnică, după caz, studiu de trafic, după caz, documentaţie tehnico-economică pentru faza de studiu de fezabilitate/documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţie. 

Potrivit firmei, „pentru străzi cu suprafaţa mai mică de 1.000 mp, tariful este acelaşi ca pentru 1.000 mp (adică 7.000 lei), deoarece operaţiunile efectuate, costurile şi timpul necesar întocmirii proiectului sunt similare pentru ambele proiecte.” Comanda Primăriei Valea Mare Pravăţ este pentru 5.600 mp. M.B. 

 

The most visited gambling websites in The UK