Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Două contracte câştigate de firma lui Răuţoiu, Conteh Barengott, la Berevoeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1654

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2471_5.jpgDacă tot nu e pusă la treabă la Câmpulung, unde are de amenajat Bulevardul „Pardon”, de care nu se poate apropia până nu se finalizează Piaţa Primăriei, firma Conteh Barengott îşi asigură agenda de lucru cu contracte mai „mărunte”. 

Am relatat într-o ediţie trecută despre investiţia pe care primarul Florin Bogdan Proca i-a atribuit-o direct, pe 13 martie, acestei societăţi a familiei Răuţoiu, înregistrată în Târgovişte: proiectarea şi execuţia lucrărilor, pentru investiţia: „Asfaltarea drumurilor comunale, Şcoala Gămăceşti - familia Copae”, cu tot ceea ce presupune contractul: documentaţii tehnice avize/acorduri, proiect tehnic şi detalii de execuţie; asistenţa tehnică din partea proiectantului; execuţia lucrărilor la investiţia de bază. Contractului cu valoare modestă, de 466.593,93 lei, prin comparaţie cu cele obţinute la Câmpulung, de peste 7 milioane de lei, şi la Stoeneşti, de peste 8 milioane de lei, i se adaugă unul nou, primit tot prin încredinţare directă şi tot la Berevoeşti. 

Pentru suma de 533.607,34 lei, Conteh Barengott trebuie să execute reparaţii şi întreţinere ale Drumului Comunal 3 - Şcoala Gămăceşti, familia Cornea. Achiziţia pentru execuţia acestei lucrări s-a încheiat pe 17 martie. În total, 1.000.201,27 lei vor ajunge în contul firmei, pentru cele două reparaţii contractate de Primăria Berevoeşti. Unde nu curge, pică, pare deviza sănătoasă a SRL-ului care se face din ce în ce mai plăcut primarilor musceleni.

O firmă din Piteşti, SC RS Project Team SRL, va fi diriginte de şantier pentru ambele lucrări. Pentru serviciile de supraveghere a lucrării de reparaţii şi întreţinere a DC 5 Şcoala Gămăceşti - Familia Cornea, DC3, va fi plătită cu 3.570 lei. Iar pentru monitorizarea manierei de derulare a asfaltării drumurilor comunale Şcoala Gămăceşti - Familia Copae va încasa 8.330 lei. Ambele contracte i-au fost atribuite direct pe 18s martie. M.B.     

 

The most visited gambling websites in The UK