Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Centrele Multifuncţionale Sociale de la Bughea de Jos şi Cetăţeni, dotate cu aparatură şi mobilier stomatologic

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1127

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2468_28.jpgDupă modelul Câmpulungului, care şi-a creat un Centru Multifuncţional Comunitar, prin proiectul cu nevoiaşii, „Schimbă-ţi viitorul!”, comunele Bughea de Jos şi Cetăţeni au înfiinţat facilităţi similare, tot cu fonduri atrase. În această perioadă, s-au produs şi achiziţiile în vederea dotării lor. Furnizorii mobilierului şi ai aparaturii stomatologice sunt aceiaşi, în cazul ambelor localităţi, o firmă din Braşov, respectiv o firmă din Bucureşti. 

La Bughea de Jos, primarul Dorel Tănăsescu a încheiat contractul pentru echipamente medicale, instrumentar şi materiale, în vederea dotării Centrului Multifuncţional Social - Lotul 1, cu o societate din Bucureşti. În temeiul achiziţiei publice efectuate pe 3 martie, SC TehnoDent Maintenance SRL va livra comunei muscelene aparatură stomatologică în valoare de 105.044,21 lei. Lotul 2, constând în mobilier, achiziţionat pe 4 martie, are ca ofertant ales de autorităţile vecine SC Halmadent SRL, din Braşov, ale cărei produse vor fi livrate la un preţ de 29.452,50 lei. De aici, autorităţile de la Bughea de Jos au procurat: 

1.Un dulap medical (Descriere: dulap metalic pentru medicamente, cu structură din oţel cu o grosime de 0,7 mm; prevăzut cu picioare (10 cm), cu terminaţii de plastic, reglabile pe înălţime; 2 poliţe metalice, reglabile pe înălţime în partea superioară; 1 poliţă metalică în partea inferioară; partea superioară prevăzută cu 2 uşi din sticlă cu încuietoare; partea inferioară prevăzută cu 2 uşi metalice cu încuietoare; vopsit (vopsea ignifugă) în câmp electrostatic de culoare gri; dimensiune L x l x H (mm): 760 x 380 x 1760 mm; greutate netă: 51 kg; culoare: gri. 

2.Două corpuri mobile pentru cabinet stomatologic (Descriere: calitatea materialelor şi montajul realizat de specialişti garantează fiabilitatea corpului mobil cu trei rafturi, pentru echipamente electrice; dimensiuni: 38 x 85 x 43 cm, rafturi 38 x 29 cm, distanţa dintre rafturi: 31 cm; culoare: alb.

 3.Mobilier pentru cabinet stomatologic (Descriere: Linia ONE de mobilier Rossicaws (…) propune un sistem nou de balamale şi ghinduri, pentru o alunecare perfectă. Noul sistem de sertar - caracteristica exclusivă a mobilierului din gama ONE - asigură cele mai stricte cerinţe de igienă şi o curăţare uşoară. Culoare mobilier - alb). 

4. Un birou (Descriere: birou simplu şi modern din colecţia Executive: blatul de birou a fost acoperit cu un material care creşte rezistenţa la zgârieturi şi la alte deteriorări mecanice, care rezultă din utilizarea de zi cu zi; biroul are un orificiu practic de cablare; spaţiul de sub birou oferă o zonă suplimentară pentru dezvoltare; dimensiuni birou (L x H x Ad): 160 x 76,5 x 70 cm; produs realizat pe structură de plăci aglomerate din lemn (PAL). 

5.Un scaun de birou (Descriere: scaunul prezintă un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea în înălţime a şezutului, pentru o poziţie cât mai ergonomică la birou. Baza scaunului în formă de stea este fabricaţie foarte solidă, iar rotiţele sunt mobile, silenţioase, nu zgârie parchetul şi se pot roti 360 de grade. Pernele la spate sunt ergonomice; foarte comod, chiar şi pentru cineva de 1,9 metri. Mecanism: tip Fluture (mecanismul permite balansul scaunului, precum şi reglarea forţei de balans a acestuia). 

Şi primarul de la Cetăţeni a întreprins, de curând, dotări similare: pe 24 februarie, aparatura stomatologică, procurată  la preţul de 104.205,92 lei, de la firma din Bucureşti, care a fost contractată şi de către Dorel Tănăsescu, TehnoDent Maintenance, iar pe 4 martie, mobilierul stomatologic care va dota Centrul Multifuncţional Social. Furnizorul este tot firma din Braşov, Halmadent, care percepe un preţ de 31.237,50 lei. “E.M.”  

 

The most visited gambling websites in The UK