Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarul de la Berevoeşti cumpără teren în Oraşul Minier pentru construirea staţiei de epurare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 412

Primarul Florin Bogdan Proca este ocupat, în această perioadă, cu pregătirea documentaţiilor unor lucrări viitoare. Una dintre acestea priveşte o îmbunătăţire a infrastructurii rutiere, care necesită o documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie - D.A.L.I.  Edilul de la Berevoeşti plăteşte pentru acest studiu premergător execuţiei asfaltării Drumului Comunal 5 - familia Cornea - Drum Comunal 3 un preţ de 27.988,80 lei. D.A.L.I., contractată pe 5 martie, va fi realizată de o firmă din Piteşti, Civil Counseling SRL.

Altă documentaţie achiziţionată la sfârşitul săptămânii trecute de primarul Proca priveşte un serviciu de evaluare pentru completarea suprafeţei de teren necesar, în vederea construirii staţiei de epurare aferentă obiectivului de investiţie „Înfiinţarea reţelei de canalizare şi staţie de epurare, în comuna Berevoeşti”. Primăria intenţionează să achiziţioneze teren în Oraşul Minier, sens în care are nevoie de un raport de evaluare, care să-i dea preţul achiziţiei propuse. Raportul de evaluare, care va fi întocmit de PFI Aldea Gheorghe, din Câmpulung, contractat pe 6 martie, costă 1.190 lei.

The most visited gambling websites in The UK