Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Municipalitatea vrea să taie toţi arborii de la spital

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 998

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2465_23.jpgVijelia de la începutul lunii februarie a lăsat urme adânci nu numai în pădurile din nordul judeţului, ci şi în municipiul Câmpulung. Au zburat din urbea musceleană mai multe acoperişuri de blocuri şi au căzut mai mulţi arbori. Pentru a se preveni astfel de fenomene, autorităţile locale trec acum la tăierea cu bună ştiinţă a copacilor. Şi se va începe cu cei de la Spitalul Municipal Câmpulung.

O comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei şi Ocolului Silvic Câmpulung a făcut o evaluare a arborilor rămaşi în picioare în curtea unităţii spitaliceşti şi s-a luat decizia ca, după ce vor fi luate avizele necesare, toţi copacii de la intrarea în spital şi până la biserica Sfântul Pantilimon să fie tăiaţi. În picioare vor rămâne numai câţiva arbuşti şi puietul de brad. Municipalitatea are în plan ca în acest loc să fie amenajat un parc unde vor fi plantaţi arbori ornamentali. „Am hotărât împreună cu directorul de la Ocolul Silvic, Cătălin Oprei, să vedem ce facem cu aceşti brazi care sunt de un real pericol şi se înclină destul de mult. Vrem să luăm şi acordul celor de la Mediu, să dăm jos toţi brazii de aici, mai ales că nu arată în condiţii foarte, foarte bune şi să regândim acest spaţiu verde într-o altă manieră, bineînţeles cu plantare de arbori ornamentali, de tei…”, a precizat viceprimarul municipiului Câmpulung, Mărgărin Blidaru. Faptul că se vor tăia arborii este cert în schimb reamenajarea spaţiului verde va ţine foarte mult de fondurile alocate şi de disponibilitatea şi priceperea serviciului pentru administrarea domeniului public în spinarea căruia va ajunge această activitate. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK