Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-a micşorat durata vechimii pentru cei care vor să fie şef al Serviciului Juridic din Primărie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 809

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2463_3.jpgPrimăria Câmpulung organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de şef Serviciu Juridic, Administraţie Publică, Arhivă.

Postul este liber din toamna anului 2018, când şefa Serviciului Juridic, Emiliea Ilie, s-a transferat la Bucureşti. De atunci, prerogativele au fost preluate de Mihaela Filipescu.

Cei care vor să se înscrie trebuie să îndeplinească trei condiţii specifice: să aibă studii universitare, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul Ştiinţelor Juridice, specializarea Drept; să fi absolvit studii universitare de master în domeniul Administraţiei Publice, Management ori în specialitatea studiilor; să aibă vechime în specialitatea studiilor de cel puţin cinci ani.

Vineri, 21 februarie, a fost prima zi de depunere a dosarelor, iar ultima va fi miercuri, 11 martie. Din 12 şi până pe 18 martie se analizează documentele, iar cei care sunt admişi merg mai departe la testarea scrisă, programată pe 24 martie, de la ora 11.00. Interviul se va ţine în maxim 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Chiar dacă este o funcţie de conducere, concursul se va organiza la Primăria Câmpulung, nu la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici.

Probele de concurs, „scris” şi „interviu”, vor fi notate cu punte de la 1 la 100, iar punctajul necesar promovării fiecărei probe este de minim 70 puncte. 

„Sper să avem jurişti pe plan local. Postul de şef al Serviciului Juridic este destul de atractiv, iar şapte ani de vechime nu e mare lucru. După părerea mea, doamna Filipescu este suficient de bună şi serioasă. Este în cadrul Serviciului Juridic, dar are ca responsabilitate partea de Venituri.”, a spus primarul în momentul plecării Emiliei Ilie. De la şapte ani, cât era acum un an şi jumătate, vechimea pentru ocuparea postului a „intrat la apă”, până la cinci ani. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK