Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Marius Nicolaescu, vicepreşedintele CJ Argeş: „Se încearcă aducerea banilor europeni în bugetul judeţului Argeş”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 828

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2462_30.jpgDe curând, musceleanul Marius Nicolaescu a fost votat de consilierii judeţeni pentru a prelua funcţia vacantă de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, în locul Simonei Brătulescu, după ce postul a devenit vacant.

Marius Nicolaescu are 45 de ani şi este la al doilea mandat de consilier judeţean. Este absolvent al Facultăţii de Protecţia Mediului şi a deţinut funcţia de administrator al Ocolului Silvic Privat „Codrii Verzi”. Acesta a mai ocupat funcţii importante în Argeş, printre care şi aceea de director al Gărzii de Mediu.

La Consiliul Judeţean Argeş, Marius Nicolaescu a preluat atribuţiile Simonei Brătulescu, la Cultură, Fonduri Europene şi Salvamont. După ce s-a instalat în funcţie, Marius Nicolaescu a susţinut o conferinţă de presă la partid, în cadrul căreia a declarat că a găsit o echipă profesionistă, dar este o mare diferenţă între Stat şi Privat şi sunt de înţeles funcţionarii publici care se acoperă de hârtii.

„Am găsit o atmosferă de lucru normală. Nu ştiu ce salariu am, o să vă comunic luna viitoare. La Stat este o mai mare birocraţie ca la Privat. Când îmi vin documentele la mapă, pentru semnat, au ataşate în spate multe, multe anexe. Teama funcţionarilor publici este motivată, ţinând cont de toate nebuniile legate de DNA, Parchete, etc. În Privat, acest lucru este mult mai simplu. Dacă trebuie să iei o decizie, nu îţi trebuie aprobarea a 15 factori. Echipa pe care am găsit-o la Consiliul Judeţean Argeş este una profesionistă. Avem în derulare 21 de proiecte pe fonduri europene, din ultimii patru ani. Este un lucru foarte bun, pentru că se încearcă aducerea banilor europeni în bugetul judeţului Argeş, mai ales la infrastructură, unde cu toţii suntem deficitari. În acest mandat, partea de Sud a judeţului a beneficiat de trei mari proiecte pe fonduri europene, pe infrastructură, drumuri ce fac legătura cu celelalte judeţe vecine. La nivelul judeţului Argeş, din cei 1.300 de kilometri, doar 600 au beneficiat de reabilitare de drumuri.”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Marius Nicolaescu.

 

The most visited gambling websites in The UK