Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarul de la Aninoasa, bănuit că vrea să iasă din PSD

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 783

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2462_14.jpgLa finele săptămânii trecute, noua conducerea a PSD Argeş a început “epurarea” partidului. După ce l-au exclus pe consilierul judeţean şi fostul vice al Consiliului Judeţean, Dorin Mărăşoiu din PSD, suspectat că a cochetat cu alt partid, se pare că s-a propus să nu mai fie susţinuţi şi doi primari, care ar fi încercat să se înscrie în partidul lui Ponta, Pro România. Este vorba despre Dumitru Voicu, primarul de la Miceşti, şi Ştefan Benonie, primarul de la Aninoasa, eliminarea lor din PSD urmând să se discute la prima şedinţă. 

„Văleu… Şi de-aia nu mai pot eu! Păi, ce, PSD m-a făcut primar?! Sincer, nici nu plâng, dar nici nu aş mai râde. O fi uitat domnul Mânzână că l-am votat sau crede că PSD se rezumă doar la două, trei persoane… Să le fie de bine, dar ştiu că nu s-au “evaporat” toate partidele din Argeş şi a rămas doar PSD! Am variante destule!”, a declarat primarul de la Aninoasa, Ştefan Benonie, pentru ziarulprofit.ro. 

The most visited gambling websites in The UK