Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

După plecarea Simonei Brătulescu la cancelaria Guvernului, Marius Nicolaescu este noul vicepreşedinte al CJ Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 768

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2459_1.jpgÎncepând cu data de 7 februarie 2020, Consiliul Judeţean Argeş are trei noi consilieri judeţeni: Ion Ilie (PNL), Nanu Carzol (ALDE) şi Iulian Frăţică (PMP). Noii consilieri au fost validaţi şi votaţi în plenul şedinţei, după ce, la întâlnirea din luna ianuarie, locurile ocupate acum fuseseră vacantate prin demisia foştilor consilieri judeţeni Simona Brătulescu (ALDE), Adrian Miuţescu (PNL) şi Cătălin Bulf (PMP). Tot în şedinţa din 7 februarie, a fost ales un nou vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş. 

Este vorba despre Marius Nicolaescu, consilier judeţean pe lista PSD, care a fost votat de 25 de colegi, în timp ce cinci au fost împotrivă. Noul vicepreşedinte al CJ Argeş este inginer silvic, om de afaceri şi administrator al Ocolului Silvic Privat „Codrii Verzi”. El a fost ales vicepreşedinte prin vacantarea locului deţinut până luna trecută de Simona Brătulescu, de la ALDE, care a fost numită secretar de stat la cancelaria Guvernului. Marius Nicolaescu a fost singurul candidat la postul de vicepreşedinte al CJ Argeş şi face parte din echipa care l-a susţinut pe Ion Mânzână pentru a ajunge preşedinte al PSD, fiind în prezent şi vicepreşedinte al filialei argeşene a partidului. Ama Ivan

The most visited gambling websites in The UK