Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primăria caută inspector la Contabilitate

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 740

Cel mai nou post scos la concurs de Primăria Câmpulung este cel de inspector clasa I, grad profesional superior, la Direcţia Economică şi Fiscală, Serviciul Buget, Contabilitate, Informatică. 

Pe lângă condiţiile generale, pretendenţii trebuie să întrunească şi unele specifice: studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul Ştiinţelor Economice; vechime în specialitatea studiilor de cel puţin 7 ani. Perioada de depunere a dosarelor de concurs a început vineri, 31 ianuarie, şi se încheie miercuri, pe 19 februarie, iar între 20 şi 24 februarie, comisia de concurs verifică documentele. Pe 3 martie este programată proba scrisă, iar cei care o promovează merg mai departe, la interviu, data acestuia fiind anunţată ulterior şi va fi într-un termen de maximum cinci zile lucrătoare de la susţinerea testării grilă. Rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere se afişează cu menţiunea „admis” sau „respins”, însoţită de motivul respingerii. Probele de concurs „scris” şi „interviu” se notează cu puncte de la 1 la 100, iar punctajul necesar pentru promovarea fiecăreia este de minim 50 de puncte. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK