Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dan Luţescu, noul secretar de la Stoeneşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 780

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2454_4.jpgLa finele anului trecut, Primăria Stoeneşti a anunţat că a scos din nou la concurs postul de secretar al comunei. A fost a treia încercare, una derulându-se la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi celelalte două, la Primăria Stoeneşti. 

În 2019, concurenţa a fost mare, dar n-a trecut nimeni de proba scrisă, fiind necesară obţinerea a cel puţin 70 de puncte pentru funcţia publică de conducere.

La al treilea concurs s-a înscris doar un singur candidat, Dan Luţescu, care a reuşit să promoveze cu 71,80 puncte. Acesta şi-a mai testat cunoştinţele în Muscel şi cu alte ocazii, în septembrie 2018, când la ANFP s-a ţinut examinarea pentru postul de secretar al comunei Vultureşti, şi în iunie 2019, la cel pentru secretar la Stoeneşti, dar nu a luat note de trecere.

„Domnul secretar este doctorand în Ştiinţe Juridice, a fost avocat, a lucrat la OCPI, a predat la Facultatea de Drept a Universităţii Piteşti. N-a lucrat în administraţie, dar sper să facem echipă bună şi să demarăm în forţă lucrările în folosul şi spre binele comunităţii din Stoeneşti. Dacă este înţelegere, orice se poate realiza. Sper să meargă lucrurile în direcţia bună.”, ne-a declarat edilul de la Stoeneşti, Paul Ion Marin.

Comisia de examinare a fost compusă din reprezentanţi ai Prefecturii şi Consiliului Judeţean Argeş, doi secretari de comună şi doi delegaţi de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. (foto: Facebook)

The most visited gambling websites in The UK