Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Sâmbătă şi duminică, primarul dezbate bugetul cu cetăţenii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 291

Şeful administraţiei publice de la Ţiţeşti se numără printre cei mai grăbiţi gestionari ai banului public în privinţa aprobării bugetului comunităţii. Nu mai grăbit decât Ion Boncoi, de la Valea Mare Pravăţ, care a postat proiectul de buget pe site-ul Primăriei de cum s-a întors la serviciu, după sărbătorile de iarnă. Mai puţin lista de investiţii, partea cea mai atractivă pentru cetăţenii interesaţi ce planuri au autorităţile locale pentru ei. Revenind la Ţiţeşti, Gheorghe Savu a stabilit ce face cu banii consătenilor şi asta vrea să le prezinte şi celor care susţin, din taxele şi impozitele achitate la Primărie, bunul mers al instituţiei. 

Formalitatea obligatorie a consultării publice a cetăţenilor, invitaţi să-şi exprime părerea despre cum au de gând edilii să cheltuiască veniturile comunei, a fost programată deja la Ţiţeşti a avea loc în acest weekend. Savu a transmis invitaţia consătenilor de a se întâlni sâmbătă, 25 ianuarie, la ora 15.00, la Căminul Cultural din Valea Stânii, şi duminică, tot la ora 15.00, la Căminul Cultural din Bucşeneşti.

Primele două propuneri de lucrări le-a primit pe pagina sa de socializare şi, cu siguranţă, vor urma şi altele, în special legate de starea drumurilor şi reţelele de utilităţi. „Ce să facem, domnul primar… să începem, cu mult succes, nişte asfalt pe uliţe în Bucşeneşti, că se aude, de când eram eu mic, că ne puneţi şi nouă. Puţin asfalt pe Valea Stânii… Poate, anul acesta, reuşiţi şi proiectul acesta pe Bucşeneşti, fiindcă pe Ţiţeşti cred că aţi terminat uliţele.”, îi scrie primarului Alin Ionuţ Cîrstian. După recomandarea laică, privitoare la o viaţă mai bună pe pământ, a venit alta legată de viaţa de după moarte. „Întrucât nu suntem veşnici pe acest pământ, domnul primar şi domnilor consilieri, vă rog să vă gândiţi la posibilitatea alocării unor fonduri pentru construirea unei capele la biserica de la Valea Stânii. Să acordăm posibilitatea tuturor familiilor din sat de a beneficia de aceasta la nevoie.”, este sugestia lui Nicolae Georgescu, pe care consătenii cu care împarte mediul virtual îl sfătuiesc să se orienteze către Înaltpreasfinţitul. M.B.

 

The most visited gambling websites in The UK