Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primăria Stoeneşti încearcă a doua oară să găsească secretar pentru comună

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 964

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2450_35.jpg

Primăria comunei Stoeneşti a scos din nou la concurs postul de secretar. Anunţul a fost postat pe site-ul Administraţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, pe 16 decembrie 2019, iar doritorii au avut termen 20 de zile să-şi depună dosarele de concurs la sediul instituţiei.

Anul trecut, au avut loc alte două concursuri, unul ţinut la ANFP, iar celălalt, la Primăria Stoeneşti, dar n-a trecut nimeni. La prima încercare, din iunie 2019, concurenţa a fost mare, depunându-şi dosarele de participare şase persoane, dar numai două le-au avut în regulă şi s-au putut prezenta la proba scrisă. După corectarea grilelor, niciunul nu a promovat, fiind necesară obţinerea a cel puţin 70 de puncte pentru funcţia publică de conducere.

Pe lângă condiţiile generale, condiţiile specifice postului cu statut de funcţionar public au rămas aceleaşi ca la precedentul. Adică doritorii trebuie să aibă studii universitare, cu diplomă de licenţă, în Ştiinţe Juridice, Administrative sau Ştiinţe Politice, dar şi master în domeniul Administraţiei Publice, Management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice. Pentru ocuparea postului s-a stabilit o vechime în specialitatea studiilor de cinci ani. În cazul în care nu se prezintă persoane care îndeplinesc condiţiile amintite, pot candida şi alţii, în condiţiile următoare: au studii universitare cu diplomă de licenţă sau studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specialitatea Juridică, Administrativă sau Ştiinţe Politice şi au cinci ani vechime; au aceleaşi studii, dar fără vechime; iar ultima, au studii în altă specialitate.

Până la găsirea persoanei potrivite, atribuţiile de secretar le are delegate referentul Ioan Horia Oncioiu Popa Nica. “E.M.” 

 

The most visited gambling websites in The UK