Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Zeus luptă pentru un contract de peste 2,2 milioane de lei, scos la licitaţie la Ţiţeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 986

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2447_3.jpgŞi primarul de la Ţiţeşti caută firme interesate de execuţia unei lucrări atractive din punct de vedere al valorii. 2.225.883,94 lei este estimarea proiectantului, cu titlu de costuri presupuse de „Protejarea albiei pârâului şi pietruirea drumului local Uliţa Bisericii, în vecinătatea pârâului Valea Mănăstirii, în trei zone.” Procedura de desemnare a constructorului lucrării, pentru realizarea căreia Gheorghe Savu urmăreşte să plătească preţul cel mai mic oferit la licitaţie, a debutat pe 2 decembrie 2019. Până pe 19 decembrie 2019, ofertanţii cărora le-au atras atenţia valoarea contractului şi intervenţiile solicitate de autoritatea locală au avut timp de înscriere. Tot joia trecută, ofertele primite de organizatoarea procedurii de achiziţie au fost deschise, autoritatea contractantă având de studiat, tehnic şi financiar, sumele înaintate de: ofertantul unic Aliflor Invest 2008 SRL (reprezentant Bogdan Enescu), din Albeştii Pământeni; asocierea compusă din Oltiren Com SRL (reprezentant Ion Olteanu), din Târgovişte, în calitate de lider, şi Royalvil SRL (reprezentant Ion Soare), din Târgovişte, ofertant; asocierea formată din Zeus SA (reprezentant Gheorghe Marica), din Piteşti, lider, şi S.C.A.D.T. SA (reprezentant Ion Ovidiu Toma), din Slatina, ofertant.    

Sarcinile câştigătorului contractului, prezentate în rezumat, privesc „drumurile de acces local, ce necesită apărări de maluri, amplasate în intravilanul comunei Titeşti, care facilitează şi asigură accesul riveranilor la locuinţe şi deservesc un număr considerabil de familii. Zonele construite se întind de-a lungul drumurilor locale situate în vecinătatea pârâului Valea Mănăstirii, existând şi proprietăţi la care accesul se realizează prin vad. Pe timpul anotimpul ploios, acest acces se desfăşoară anevoios (pe anumite perioade, imposibil). Drumul local Uliţa Bisericii, ce necesită apărări de maluri şi pietruire, este în intravilanul comunei Ţiţeşti şi facilitează accesul riveranilor la locuinţe, deservind un număr considerabil de locuitori.” 

După cum am precizat la început, licitaţia porneşte de la o valoare estimată la 2.225.883,94 lei, compusă din: construcţii şi instalaţii - 2.161.052,37 lei şi organizare de şantier, lucrări de construcţii - 64.831,56 lei. Vom urmări dacă şeful Executivului de la Ţiţeşti are succesul omologului de la Mihăeşti sau „ghinionul” celui de la Câmpulung. M.B.

The most visited gambling websites in The UK