Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pur şi simplu, n-ai cu cine! Câmpulungenii noştri continuă să piardă gunoiul în drum spre ghenă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 758

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2443_9.jpgO câmpulungeancă, care locuieşte în Vişoi, mai sus de blocurile Turn, ne-a trimis o fotografie cu mizeria care populează spaţiul verde de lângă blocul ei. Chiar dacă foarte aproape este o ghenă de gunoi, cu multe containere, sunt destul cei care „pierd” gunoiul pe traseu până acolo sau, pur şi simplu, se fac că le scapă sacul plin şi acolo rămân resturile de tot felul, care oripilează trecătorii.

Femeia acuză primarul, care nu-i trimite pe cei de la salubritate să facă curăţenie. Dar, pe unde să cureţe mai întâi cei de la ADP, dacă tot municipiul este o ghenă de gunoi, asta din cauza nesimţiţilor care aruncă orice şi pe oriunde?! Că e în “buricul târgului”, de la Primărie, până la „Dinicu Golescu”, trotuarele şi străzile sunt pavate cu mucuri de ţigări, ambalaje, ce nu gândeşti găseşti pe unde calci. De cartierele mai mărginaşe nu mai vorbim, unde mai sunt locatari care practică aruncatul gunoiului de la fereastră. Şi de toate acestea sunt vinovaţi numai muscelenii, nu toţi, dar marea majoritate, care sunt lipsiţi de bun simţ şi se debarasează de resturi pe unde le vine mai uşor.

O altă practică, de data asta în blocuri, care deranjează locatarii, este lăsatul sacilor de gunoi în faţa uşii, pe palier. Cei care stau la ultimul etaj, în coborârea spre ieşire, găsesc cel puţin 2-3 uşi la etajele inferioare cu saci de gunoi, cutii de pizza, alte ambalaje în faţa uşilor. Nu se ştie care e logica, ţinând cont că sunt ghene de gunoi la tot pasul, de ce trebuie să fie mormanul de gunoi cât uşa, ca să te decizi să-l arunci?

Asta e viaţa la bloc, la comun cu mulţi oameni cu apucături şi tabieturi diferite, care îşi imaginează că spaţiul din faţa blocului este al nimănui, al celorlalţi sau al statului. În concluzie, alţii trebuie să “rânească” după ei doar pentru simplu fapt că sunt „plătiţi din banii noştri”. Aruncatul de mizerii pe domeniul public ar trebuie să devină costisitor, dacă nesimţitul care face mizerie s-ar trezi cu o amendă. Dar cine să i-o dea?! “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK