Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Directorul de la Finanţe Argeş şi-a dat demisia

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1282

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2443_4.jpgLucreţiu Tudor, şeful Finanţelor Publice Argeş, şi-a depus mandatul vineri, pe 6 decembrie, ziua în care îi expira numirea în această funcţie, dar ar putea rămâne interimar până când PNL va numi un alt director.

„Astăzi (n.r. vineri, 6 decembrie), valabilitatea Ordinului 1744/2019, al preşedintelui ANAF, privind numirea mea în funcţia de şef Administraţie al AJFP Argeş a încetat şi am acţionat în acest sens, depunându-mi mandatul în faţa colegilor în cursul dimineţii. Consider că am deţinut o funcţie stabilită pe linie politică şi că trebuie - în consecinţă - să fac loc oamenilor pe care îi doreşte şi pe care îi va desemna actuala coaliţie de guvernare. Şeful Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice este reprezentantul ministrului de Finanţe în teritoriu şi trebuie să aplice politicile fiscale ale Guvernului său, aşa cum eu am fost reprezentantul Partidului Social Democrat, partid care m-a susţinut şi al cărui membru sunt. Am fost onorat să deţin în ultimii doi ani această poziţie şi să lucrez alături de colegii de la care mi-am luat astăzi rămas-bun. Ca şi domniile lor, cu peste un deceniu experienţă în domeniu, eu mă consider un om de finanţe şi un fiscalist, iar pentru toate poziţiile pe care le-am dobândit în ultimii 12 ani am susţinut concursuri naţionale care mi-au permis să acumulez experienţă, încredere în forţele proprii şi o viziune cât mai completă asupra sistemului fiscal. În poziţia deţinută, m-am străduit să acţionez permanent în spiritul principiilor care guvernează funcţia publică. Într-o societate şi într-o ţară normală, în care valorile morale, educaţionale şi profesionale nu pot fi pierdute, eu ţin să îmi asum acest moment, apreciind că este firesc ca instituţia să fie condusă de acum înainte de către o persoană care are susţinerea actualei coaliţii de guvernare, care înţelege, împărtăşeşte şi poate să aplice politicile fiscale specifice guvernului său. În ceea ce îi priveşte pe colegii mei, am încredere că vor demonstra în continuare acelaşi profesionalism şi aceeaşi eficienţă care au guvernat colaborarea noastră. Le-am explicat şi domniilor lor că singurul asumat politic la nivelul acestei instituţii am fost eu şi că ei sunt profesioniştii - căliţi în ani de muncă, experienţă şi concursuri - care stau şi vor sta mereu fundament pentru orice tip de management şi orice tip de manager. Am fost onorat să lucrez în fruntea lor, aşa cum am fost onorat în egală măsură de încrederea pe care PSD Piteşti şi mai ales preşedintele Cristian Gentea au avut-o într-un manager tânăr atunci când m-au girat şi m-au susţinut necondiţionat pentru această poziţie. Mă înclin cu respect în faţa tuturor colaboratorilor fără de care împlinirea mandatului meu nu ar fi fost posibilă, mulţumesc mediului de afaceri, presei şi autorităţilor care mi-au fost parteneri de drum! Să avem sărbători liniştite, încredere în valorile personale şi colective şi fericire!”, este mesajul postat pe pagina personală de socializare. „E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK