Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Zeus, singurul concurent înscris la licitaţia amenajării centrului civic al Boteniului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1117

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2437_37.jpgZeus este singurul constructor care s-a arătat interesat de o lucrare pe care intenţionează s-o întreprindă primarul Vasile Leau. Lucrare estimată la 1.971.496,80 lei, constând în execuţia amenajării centrului civic al comunei Boteni. Procedura selecţiei executantului a debutat pe 7 octombrie 2019, fiind parcurse până în prezent etapele de deschidere a ofertelor şi de deliberare, rămânând să fie făcut anunţul atribuirii contractului, odată selectat câştigătorul. Care n-a avut emoţii participând singur la procedură. Investiţia în modernizarea imaginii centrului localităţii constă în execuţia de acostamente consolidate, şanţuri sau rigole carosabile, trotuare cu pavele autoblocante sau îmbrăcăminte din beton asfaltic. Cu aceeaşi ocazie, vor fi executate podeţele de acces la proprietăţi din rigole carosabile. „Grosul” sumei precizate se va consuma cu intervenţiile de bază - construcţii şi instalaţii - estimate la 1.917.946,80, iar diferenţa de 53.550 lei intră în organizarea de şantier. Autorităţile de la Boteni au urmărit să obţină din partea privaţilor atraşi de contractul de aproximativ 20 de miliarde de lei vechi preţul cel mai mic. 

Serviciile de supraveghere a lucrărilor de construcţie la amenajarea centrului civic vor fi asigurate de Sorin Gheorghe Buta, prin firma sa Global Proiect Consult, plătită pentru prestaţiile sale cu 41.650 lei. Tot legat de acest obiectiv, alţi 11.900 lei Vasile Leau i-a plătit unei firme din Malu cu Flori, Need Consulting Dâmboviţa, ca să-l ajute să organizeze licitaţia pentru găsirea constructorului. M.B

The most visited gambling websites in The UK