Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Săptămâna viitoare, Câmpulungul şi mai multe comune, fără curent

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 422

Mai multe localităţi din Muscel vor rămâne fără curent electric săptămâna viitoare. Întreruperile sunt programate şi au fost anunţate de Distribuţie Oltenia, care execută lucrări în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum şi a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice. 

Întreruperea curentului este anunţată atât la consumatorii casnici, cât şi la agenţii economici.

Luni, 11 noiembrie, va fi oprit curentul la Davideşti, între orele 9.00 şi 15.00, în satul Conţeşti (alimentat din PTA Conţeşti 1). De la 9.00 la 16.00, nu va fi curent nici la Bălileşti, în satul Valea Mare Bratia (alimentat din PTA Valea Mare Bălileşti).

Marţi, 12 noiembrie, de la 9.00 la 16.00, va fi oprită alimentarea cu energie electrică a comunei Mihăeşti, în satele Văcarea (alimentat din PTA Văcarea 1 şi Văcarea 2); Drăghici Deal, Drăghici Vale, Drăghici Centrul (alimentate din PTA Drăghici Deal, Drăghici Vale 1, Drăghici Vale 2, PTA Drăghici Centru, PTA Orange Mihăeşti (terţ), PTA Fabrica Marmeladă Mihăeşti (terţ), PTA CAP Drăghici, PTA IAS Drăghici (terţ)). Între 9.00 şi 17.00, vor fi afectate satele Rădeşti şi Piţigaia (alimentate din PTA Rădeşti şi PTA Piţigaia) din comuna Stâlpeni. Iar de la 9.00 la 14.00, nu va fi curent în partea de sud a Câmpulungului, adică în zona SMA Schitu, de la Liceul Tehnologic Auto până la Peco Mira, strada Decovilului, Setro Metal (alimentate din PTA SMA Schitu).

Miercuri, 13 noiembrie, între orele 9.00 şi 17.00, energia electrică va fi întreruptă în comuna Godeni, în satul Malu Godeni (alimentat din PTA Malu Godeni), şi în comuna Valea Mare Pravăţ, satele Nămăeşti, Gura Pravăţ (aliemtate din PTA Nămăeşti, PTA Gura Pravăţ, PTA Rezervoare Apă Valea Mare Pravăţ (terţ)).

Joi, 14 noiembrie, satul Poienari, din comuna Poienarii de Muscel, zona Primăriei (alimentat din PTA Poienari 2), nu va avea curent de la ora 9.00 la 17.00. În această zi, cel mai afectat va fi Câmpulungul. De la 9.00 la 16.00, curentul este întrerupt pe strada Doctor Fălcoianu (alimentată din PTA Garjduri CAP Câmpulung). Între 9.00 şi 12.00 nu va fi curent la blocul A1, cu spaţiile comerciale de la parterul blocului; pe strada Negru Vodă, de la Colegiul „Dinicu Golescu”, până la intersecţia cu strada Constanţiu Popescu; strada I.L. Caragiale, magazin artizanat „Marama Musceleană”; Clinica de analize medicale „Binisan”; Sala de sport „Pristavu”; Autogara Tabaci; Agenţia Fiscală Câmpulung - Vila Paul. De la 12.00 la 15.00, vor fi afectate blocurile A6, A6a, A39 de pe strada Fraţii Goleşti, de la CCS până la intersecţia cu strada Istrate Rizeanu, strada Istrate Rizeanu, până la trecerea peste calea ferată; BCR Câmpulung; clădirea „Badea”.

Vineri, 15 noiembrie, de la 9.00 la 17.00, va fi întreruptă alimentarea cu energie electrică a satului Vultureşti, comuna Vultureşti (alimentat din PTA Vultureşti 1). Între 9.00 şi 17.00, nu va fi curent în zona Staţiei de Tratare Apă Valea Mare, pe străzile Calea Pietroasă, Mircea cel Bătrân, 1 Decembrie, Edilul CGA SA. În caz că vremea va fi nefavorabilă, lucrările pot fi reprogramate.

The most visited gambling websites in The UK