Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Mariana Pană a luat concursul şi e director executiv al APIA Argeş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 777

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2433_31.jpg

 

În februarie, Mariana Pană a fost numită director interimar al Centrului Judeţean APIA Argeş, după ce Marius Stroescu, care a ocupat postul de director timp de 13 ani, cu unele întreruperi, s-a pensionat.

În aceste condiţii, luna trecută, s-a desfăşurat concursul de ocupare a funcţiei de director executiv al Centrului Judeţean Argeş al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură. La concurs s-au înscris trei candidaţi: Cătălin Gheorghe Zemeleagă, Dan Vasile Grigore şi Mariana Pană şi toţi au trecut de preselecţia dosarelor. 

Câmpulungeanului care i-a fost contracandidat i-a fost anulată lucrarea

ezultatul probei scrise a fost publicat pe 28 octombrie. Dan Vasile Grigore nu s-a prezentat, câmpulungeanului Cătălin Gheorghe Zemeleagă i-a fost anulată lucrarea, conform prevederilor articolului 59, alineatul 5, din H.G. nr. 611/2008 („lucrările care prezintă însemnări în scopul identificării candidaţilor se anulează şi nu se mai corectează. Menţiunea „anulat” se înscrie atât în lucrare, cât şi pe borderoul de notare şi pe centralizatorul nominal, consemnându-se aceasta în procesul verbal”). Iar Mariana Pană a fost admisă cu 71,40 puncte şi tot ea a fost cea care a susţinut interviul. Proba orală s-a derulat pe 30 octombrie, iar candidata a fost din nou admisă, cu 96,60 de puncte. După expirarea celor 24 de ore, alocate depunerii contestaţiei, comisia de concurs a emis rezultatul final, Mariana Pană fiind câştigătoarea concursului pentru postul vacant de director executiv la Centrul Judeţean Argeş al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, cu punctajul final de 168 puncte.

Mariana Pană a ocupat funcţia de adjunct al instituţiei din anul 2012, iar în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, din 2006. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK