Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primăria le-a făcut asigurare de viaţă lui Chelu şi Pârşan, de la Situaţii de Urgenţă. În caz că mor de plictiseală la serviciu

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1012

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2430_23.jpg

Între recentele achiziţii întreprinse de Primăria Câmpulung prin intermediul portalului destinat cumpărăturilor instituţiilor publice regăsim un contract de asigurare de viaţă. Furnizorul serviciilor achiziţionate de administraţia locală pe 15 octombrie 2019, la un preţ de 714 lei, pentru două persoane - 357 lei/bucata - , este Groupama Asigurări SA. Cine sunt preţioşii salariaţi care beneficiază de asigurare de viaţă plătită de angajator? Gabriel Chelu şi Marcel Pârşan, după cum aflăm din comanda în rezumat a Primăriei: asigurare de viaţă (deces din orice cauză), codificare TDI cu clauză medicală invaliditate din accident, cod I.A, pentru 2 persoane angajate la Compartimentul Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Câmpulung”.

Suma acoperită pentru cei doi, în caz de deces din orice cauză, se ridică la 14.280 lei, cu acoperire permanentă. Perioada asigurată este de 12 luni, cu intrarea în valabilitate a poliţei din octombrie 2019.           

Asta da grijă a statului pentru cei mai expuşi la pericole dintre bugetarii Primăriei, forţaţi să lupte cu calamităţile târgului! Care, în cel mai sumbru scenariu, riscă să moară de plictiseală la serviciu, la ce „agitaţie” le produc situaţiile de urgenţă vizionate la televizor! Sau să se lovească unii de alţii prin birourile instituţiei, situaţie care ne dă mustrări de conştiinţă că Primăria nu asigură cât mai mulţi conţopişti. Căci mai des găseşti capre negre în Muscel decât oameni valoroşi ca ai lui Liviu Ţâroiu. Despre Marcel Pârşan… nimic de comentat, căci pericolul care îl pândeşte de la înălţime, de a fi pocnit de o ţiglă desprinsă din acoperişul clădirii, când iese la fumat, în spatele Primăriei, este cât se poate de real.

The most visited gambling websites in The UK