Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Pentru ANL-iştii interesaţi să-şi cumpere apartamentele: abia acum se realizează certificatul energetic pentru patru blocuri

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 636

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Octombrie_2430_16.jpgÎi anunţăm pe chiriaşii Primăriei Câmpulung din mini-cartierul ANL, interesaţi, de ani buni, să devină proprietari ai apartamentelor primite de la stat, că formalităţile premergătoare procedurii propriu-zise de vânzare-cumpărare au ajuns în faza întocmirii certificatului energetic. Greu de crezut că firma contractată s-a şi apucat de treabă, căci de-abia a avut loc achiziţia serviciilor de elaborare a documentului cerut la Notariat, pentru cele patru imobile construite şi date în folosinţă în timpul primarului Călin Andrei. Aşadar, este vorba despre ANL-urile executate în continuarea celor două scări, B şi C, ale blocului D22, realizate şi repartizate de George Bălan, pe care locatarii nu se înghesuie să le cumpere. Tranzacţiile încheiate de Primărie cu chiriaşii săi au privit, până acum, scara A a blocului D22, făcută şi atribuită de Sorin Buta, cu regim de locuinţe de serviciu sau necesitate. 

Liviu Ţâroiu, care intenţionează să intre şi el în istoria primarilor câmpulungeni cu un bloc de locuinţe, are sarcina de a-i împroprietări pe ANL-iştii care doresc, numai că procedura este al naibii de anevoioasă. După întocmirea cadastrului, despre care se vorbeşte de dinainte ca liberalul să părăsească funcţia prematur, urmează documentaţia ce atestă proprietăţile energetice ale apartamentelor din cele patru imobile ridicate de Agenţia Naţională a Locuinţei. Ca o paranteză, între acestea şi bazinul de înot, pe singurul teren despre care autorităţile susţin că-l mai au disponibil, la aceste dimensiuni, se va înălţa blocul socialilor de lux, cu 50 de apartamente, care nu vor putea fi cumpărate niciodată. Deşi, în mod cert, amărâţii care trec selecţia Primăriei şi le-ar putea permite. 

Revenind la actele necesare înstrăinării ANL-urilor către ocupanţii lor, pe 11 octombrie 2019, Executivul a comandat şi cumpărat, prin SICAP, servicii de consultanţă în domeniul energetic. I le oferă o firmă din Piteşti, SC Util Apa Proiect SRL, care va fi plătită de Primărie cu 7.140 lei. Bani cu care administraţia locală a achiziţionat servicii de elaborare a certificatului energetic pentru imobilele situate în strada Carpaţi nr.93. Este vorba despre blocurile A1 (13 apartamente), A (13 apartamente), B (12 apartamente) şi B1 (12 apartamente). Preţul cu care taxează executantul beneficiara lucrării sale este de 142,80 lei pentru fiecare dintre cele 50 de apartamente. 

 

The most visited gambling websites in The UK